Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Kırşehir Temsilcisi Müge Şebnem Şahin ve beraberindekiler Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 18 Nisan 2022 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette üniversitemiz ve KADEM’in genel durumu görüşüldü.

KADEM’in amaç ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Müge Şebnem Şahin, KADEM olarak kadın hakları ve aileyi ilgilendiren konularda kalıcı çözümler üretmeyi ve toplumsal hayatın her alanında kadının varlığını güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Şahin, KADEM olarak çok sayıda etkinlik ve faaliyetlerde bulunduklarını ve bu faaliyetleri sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Kadınların hayatın her alanında var olmaları gerektiğini söyleyen Rektör Karakaya, daha güçlü bir Türkiye’nin kadınlarla var olabileceğini kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, KADEM Kırşehir Temsilcisi Müge Şebnem Şahin ve beraberindekilere teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)