Kırşehir Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Güzel Sanatlar Atölyesi kapsamında gençlere Karikatür ve Mizah Eğitimi vermeye devam ediyor. 
Gençlik Merkezi’nin dersliklerinde verilen Karikatür ve Mizah Eğitimi’ne bu kez minik öğrenciler katılarak, değerlere uygun edepli mizah ve karikatür eğitimi aldılar. 
Güzel Sanatlar Atölyesi kapsamında verilen Karikatür ve Mizah Eğitiminin amacı ise, gençler arasında bir farkındalık oluşturarak, yeteneklerini ön plana çıkarmak ve geleceğin karikatürist ve mizahçıların yetişmesini sağlamak. Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nde gençlere ve merkezde görevli liderler ile gönüllü üyelere yönelik verilen Karikatür ve Mizah Eğitimi başta olmak üzere diğer eğitim ve kurslarla ilgili bir değerlendirmede bulunan Cacabey Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Avşar Kırşehir’de yaşayan gençlerin yeteneklerini ortaya koymalarına yardımcı olmak olduğunu belirtti. 
Gençlik Merkezi´nin haftanın 7 günü gençlerin ve diğer vatandaşların hizmetinde olduğunu hatırlatan Avşar, “Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün dersliklerinde gençlere yönelik verilen Karikatür ve Mizah Eğitimi ile gençlerin değerlerine uygun edepli mizah ve karikatür sanatını öğrenmelerini sağlamak. Bildiğiniz gibi Gençlik Merkezimiz yılın 12 ayı ve haftanın 5 günün cıvıl cıvıl. Gençlerimizin buraya gelmelerini ve burada yeteneklerine uygun eğitimler almaları bizleri çok mutlu ediyor. Gördüğünüz gibi merkezimizde Güzel Sanatlar Atölyesi kapsamında gençlik liderlerimiz Karikatür ve Mizah Eğitimi aldılar. Karikatür ve Mizah Eğitime çok sayıda gençlerimiz katılmakta. Bu da bizleri sevindiriyor” dedi. (HABER MERKEZİ)