Okul sporları faaliyet programında yer alan küçük erkekler ve küçük kızlar basketbol il birinciliği karşılaşmalarında birinci Cacabey ortaokulu oldu.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Aşıkpaşa Spor Salonunda düzenlene küçük kızlar ve küçük erkekler basketbol il birinciliği karşılaşmasında hem kızlarda ve hem de erkeklerde birinci Cacabey ortaokulu oldu.
Birbirinden heyecanlı, keyifli ve çekişmeli geçen karşılaşmaların sonunda dereceye giren okullar belli oldu.
06-17 şubat 2020 tarihleri arasına oynanan karşılaşmalarsın sonunda küçük kızlarda birinci Cacabey Ortaokulu, ikinci Cumhuriyet ortaokulu ve üçüncü Şehit Astsubay Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu olurken küçük erkeklerde birinci Cacabey ortaokulu, ikinci Cumhuriyet ortaokulu, üçüncü Özel Kırşehir Bil Koleji Ortaokulu ve dördüncü Özel Kırşehir Ortaokulu oldu.
Dereceye giren okullara kupa, madalya ve başarı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Kerim Kocabıyık, okul sporları il temsilcisi Sinan Güneş, Basketbol il temsilcisi Murat Kaan Eroğlu ve okulların beden eğitimi öğretmenleri ile antrenörlerimiz tarafından sporculara takdim edildi.
Dereceye giren okullarımızı tebrik eder, grup müsabakalarında Cacabey Ortaokuluna başarılar dileriz…(HABER MERKEZİ)