Kırşehir Belediyespor Basın sözcüsü Battal Çelik 
“ZOR BİR MAÇI KAZANDIK”

Kırşehir Belediyespor Basın sözcüsü Battal Çelik Vanspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Zor bir maçtan 3 puan aldığımız için mutluyuz” dedi.
Cumartesi Günü Ahi Stadı’nda Vanspor’la karşılaştıklarını ve maçın büyük bölümünü 1-0 kişi oynamalarına rağmen kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ede Battal Çelik, şunları söyledi:
“Lig uzun soluklu bir maraton. Vanspor güçlü ve mücadele eden bir ekip. Bu maç öncesine kadar da bizden üsttelerdi.  Oyuna çok iyi başladık ve Üstün’ün attığı gol ile öne geçtik. Aslında çokta iyi bir oyun sergilerken Üstün’ün talihsiz bir sakatlığı sonucunda oyundan çıkmak zorunda kalışı ile moral olarak biraz etkilendik. Bir de 2. yarının hemen başlarında 10 kişi kalınca biraz geriye yaslanmak zorunda kaldık. Çünkü kırmızı kart gören bir stoper oyuncusu idi. Haliyle oyun planınızda değişiklik yapmak zorunda kalıyorsunuz. Bu durum takımımızı biraz zorlasa da maçı 1-0 kazandık mutluyuz şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız. Lig uzun bir maraton bu maratonda galibiyetler mağlubiyetler beraberliklerde yaşayacağız. Ancak bu süreçte galibiyet sayımız ne kadar fazla olur ise üst sıralardaki yerimiz o derece kıymetli olacaktır. Bu anlamda özellikle kendi sahamızda oynayacağımız tüm maçları kazanmamız gerekiyor. Takımımız her geçen gün daha iyi oluyor. Uyum süreci yaşayan oyuncularımız var onlarında tam anlamıyla takıma adapte olmasının ardından bu takım çok daha iyi oyun oynayıp galibiyetler kazanacak ve üst sıralardaki yerini sağlamlaştıracaktır.” (HABER: SALİH GÜNER)