Spor Yorumcusu Yasin Ata: "Yenemiyorsak yenilmemeliydik”

Ahi TV’de spor yorumculuğu yapan Yasin Ata, Eyüpspor deplasmanından eli boş dönen Kırşehir Belediyespor’un teknik heyetini ve futbolcularını uyararak “Yenemiyorsak, yenilmemeliydik” dedi.
Kırşehir Belediyespor’un şampiyonluk hedefine ulaşması için, şampiyon adayları karşısında yenilgi almaması gerektiğini belirten Yasin Ata, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Eyüpspor deplasmanından yenemiyorsak yenilmemeliydik. Tabi sonuç önemli, oynanan oyunda önemli. Kötü oyun olunca da, kötü sonuçta kaçınılmaz oldu. Yenilebiliriz ama kötü oynayamayız. Zirveye oynuyorsak, bu tür deplasman maçlarında en azından puan çıkarmalıyız. Gürses hocanın bu karşılaşmanın ardından kadroda revizyona gideceğini düşünüyorum. Her maçın taktiğin ve oyun anlayışı mutlaka farklı olur. İnşallah bundan sonraki maçlarda aynı hatalar yapılmaz ümidini taşıyorum. Transfere 7 Milyon harcamış, sezon sonuna kadar bu rakamın 10-11 Milyon olacağı tahmin edilen takımdan daha iyi bir oyun beklemek ve daha iyi bir sonuç beklemek tüm taraftarın, tüm yeşil-beyazlı camianın hakkı olduğuna inanıyorum. Hedef 1'inci Lig ise bu gruptan ya lider olarak çıkmalıyız, yada ilk 5'in içinde yer alıp Play-Off'tan çıkmamız gerekli. Kırşehir Belediyespor bu grupta, bütçe olarak ilk 5'te yer alan bir takım. Bu bütçeye göre hedef olarak ta ilk 5 veya lider olarak sezonu tamamlaması gerekli. Artık söz sahada futbolcularda, teknik ekip ve yönetimde. Kırşehir Belediyespor, belirlediği şampiyonluk hedefine ulaşması için güzel oyun ile birlikte güzel skorlar almasını tüm camiaya bekliyor. Geçen sezon Korona dendi, bu sezon şampiyonluktan başka bir şey denmesin..." 
Yasin Ata, Kırşehir Belediyespor’un Salı günü kendi evinde karşılaşacağı Tarsus İdmanyudu maçında güç puan alması dileğinde bulunarak, başarılar diledi. (HABER: SALİH GÜNER)