Etimesgut Belediyespor-Uşakspor

Yabanlıspor, yenilgi serisine devam etti!

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele eden ve ligin son sırasında yer alan Yabanlıspor, kendi sahasında karşılaştığı İdmanyurdu 1925Spor’a tek golle yenildi Yabanlıspor’un sahadan 1-0’lık skorla mağlup ayrılmasının ardından en yakın rakibi Eşmekaya Sultanhanıspor’unda kazanmasının ardından puan farkı 9’a çıktı. Buda gösteriyorki Yabanlıspor’un 4 maç üst üste kazanması, Eşmekaya’nında 4 maç üst üste kaybetmesi gerekiyor. Buda zor bir durum ve Yabanlıspor adım adım kümeye doğru ilerliyor.
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin 17’nci haftasında Yabanlıspor, kendi sahasında ligde hiçbir iddiası kalmayan Mersin temsilcisi İdmanyurdu 1925Spor’u konuk etti. Mutlak kazanması gereken, kendisinin de kazanmasının yetmediği rakiplerinin de puan kaybetmesi gerektiği haftayı yine puansız kapattı.
Sahasında konuk ettiği İdmanyurdu 1925Spor ile Ahi Evran Üniversitesi’nde karşılaşan sarı-siyahlılar, orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk devresini golsüz eşitlikle bitirdi.
Mücadelenin 2’nci yarısında da beklenen futbolu sergileyemeyen Yabanlıspor 75’inci dakikada golü kalesinde yedi.
Ceza sahası içinde yapılan faul sonrası penaltı atışı kazanan İdmanyurdu 1925Spor’da topun başına Mehmet Uzun geçti. Mehmet topu ve kaleciyi ter köşelere göndererek deplasmanda takımını 1-0 öne geçirdi.
Kalan dakikalarda da etkisiz futbolunu sürdüren Yabanlıspor, sahadan 1-0’lık skorla kaybederek üst üste 5’inci toplamda da 14’üncü yenilgisini alarak 7 puanda kaldı ve 17’nci haftayı yine son sırada tamamladı.
Ligde hiçbir iddiası bulunmayan kalan maçlarına formalite olarak çıkacak olan İdmanyurdu 1925Spor ise 1-0’lık galibiyetin ardından ligdeki 9’uncu galibiyetini alarak puanını 31’e çıkarıp 17’nci haftayı 4’üncü sırada tamamladı. (HABER: SALİH GÜNER)



16. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
Mucur Yabanlıspor-İdmanyurdu 1925 Spor: 0-1
Mersin B.Ş.BLD.Spor-Talasgücü Belediyespor: 1-0
Pozantıspor-İskenderunspor: 2-2
Reyhanlı Belediyespor-Ceyhanspor: 1-2
Sorgun Belediyespor-Kapadokya Göremespor: 2-1
Tüysüzspor-Eşmekaya Sultanhanıspor: 0-2
Yahyalıspor-İçel İdmanyurduspor: 1-3

17. HAFTANIN MAÇLARI:

Kapadokya Göremespor-Yabanlıspor
Ceyhanspor-Pozantıspor
Eşmekaya Sultanhanıspor-Sorgun Belediyespor
İçel İdmanyurduspor-Reyhanlı Belediyespor
Talasgücü Belediyespor-Tüysüzspor
İskenderunspor-Mersin Büyükşehir Belediyespor
İdmanyurdu 1925Spor-Yahyalıspor