Sarı-siyahlı temsilcimiz, ligin en zor deplasmanından birine daha çıkıyor…

YABANLISPOR MERSİN YOLCUSU

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) 5’inci grupta mücadele eden temsilcimiz Yabanlıspor, Ligin 16’ncı haftasında şampiyonluk mücadelesi içinde bulunan Mersin ekibi İçel İdmanyurduspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mersin Stadyumunda saat 14.00’te başlayacak olan karşılaşma Cumartesi günü oynanacak.
Geçtiğimiz yıl Kırşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi’nde şampiyon olan ve büyük umutlarla Bölgesel Amatör Ligi’ne katılan Yabanlıspor, elde ettiği kötü sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Teknik Direktörsüz yoluna devam eden ve üst üste aldığı kötü sonuçlarla topladığı 7 puanla ligin son sırasında yer alan Yabanlıspor, bu hafta deplasmanda ligde topladığı 32 puanla 2’nci sırada bulunan İçel İdmanyurduspor ile karşılaşacak.
Ligin 2’nci yarısı itibariyle ilk 4 karşılaşmasını zirveye oynayan takımlarla oynayan Yabanlıspor, ilk 2’sinden puan alamadan atlatırken, İçel İdmanyurdu deplasmanına puan umuduyla gidiyor. Oldukça zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Yabanlıspor, alacağı puanla ligde kalma umutlarını ilerki haftalara taşımak istiyor.
Ligin 2’nci yarısının ilk maçında deplasmanda İskenderunspor karşısında iyi futbol sergilerken buna rağmen güçlü rakibi karşısında sahadan 1-0’lık skorla mağlup olmaktan kurtulamadı.
Geçtiğimiz haftada ligin şampiyonlukta en büyük adayı olan lider Ceyhanspor’u konuk eden Yabanlıspor, sahada hiçbir varlık sergileyemezken, kendisinden oldukça güçlü olan rakibine 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup olmaktan kurtulamadı.
Ligde oldukça zorlu günler geçiren ve ligin son sırasına demir atmış olan Yabanlıspor, 2’nci yarının 16’ncı haftasında deplasmanda grupta şampiyonluk hesapları yapan İçel İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü Mersin Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.
Hatırlanacağı gibi ligin ilk yarısında Ahi Evran Üniversitesi Stadyumunda oynanan maçta Mersin temsilcisi Yabanlıspor’u her iki yarıda da bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı.
15. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Yabanlıspor-Ceyhanspor: 1-6, Kapadokyaspor-İçel İdmanyurduspor: 0-1, Mersin Büyükşehir Belediyespor-Tüysüzspor: 5-2, Pozantıspor-Eşmekaya Sultanhanıspor: 2-1, Reyhanlıspor-Talasgücü Belediyespor: 0-0, Sorgun Belediyespor-İdmanyurdu 1925 Spor: 1-2, Yahyalıspor-İskenderunspor: 1-2.
16. HAFTANIN MAÇLARI: İçel İdmanyurduspor-Yabanlıspor, Ceyhanspor-Yahyalıspor, Eşmekaya Sultanhanıspor-Mersin Büyükşehir BLD.Spor, İdmanyurdu 1925 Spor-Kapadokya Göremespor, Talasgücü Belediyespor-Pozantıspor, Tüysüzspor-Sorgun Belediyespor, İskenderunspor-Reyhanlıspor. (HABER: SALİH GÜNER)

Yabanlıspor maçının hakemi bayan


Yabanlıspor’un yarın deplasmanda oynayacağı İçel İdmanyurduspor maçını yönetecek hakem triyosu belli oldu.
Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre 1 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 14.00’te Mersin Stadyumunda oynanacak olan İçel İdmanyurduspor-Yabanlıspor maçını Ankara Bölgesi bayan hakemlerinden Melek Dakar yönetecek. Melek hocanın zorlu 90 dakika boyunca yardımcılıklarını ise yine Ankara bölgesinden Selçuk Gökgöz, Onur Tek yapacak. 4’üncü hakemliğe de yine Ankara’dan Emre Ünlü yapacak.
Öte yandan Mersin Stadyumundaki İçel İdmanyurduspor-Yabanlıspor maçının gözlemciliğini de Yusuf Yılmaz yapacak. (HABER: SALİH GÜNER)