SALON: Aşıkpaşa Spor Salonu/Kırşehir
HAKEMLER: Elçin Aksoy***, Betül Şahinci Gökgül***
KIRŞEHİR İMBK SAĞLIK LİSESİ: İrem***, Merve***, Merve Kalkan***, Sümeyye***, Mine***, Mücella***, Sevgi***, İlayda***, İlknur***, Dilara***, Aleyna***, Zehra***
KAMAN İMKB AND. LİSESİ: Sultan***, Ayfer***, Ayşegül***, Eminenur***, Dilara***, Evrim***, Sahire***, Mervenur***, Hilal***, Melisa***, Tayyibe***, Nazmiye***
ANTRENÖR: Muharrem AKBAŞ
SETLER: 25-21, 25-17, 25-23 (Kırşehir İMKB)

 

LİSELER arası genç kızlar (B) final grubunda son maçında Kaman İMBK ile karşılaşan Kırşehir Sağlık Meslek Lisesi, güçlü rakibini set vermeden 3-0’lık skorla geçerek namaglup şampiyon olmayı başardı.
Final grubunda ilk olarak Fen Lisesi’ni yenen ve ardından grubun en zorlu rakibi olan Kaman Fen Lisesi’ni Taybrek’te 3-2’lik skorla mağlup eden Sağlık Meslek Lisesi, Cuma günü oynanan turnuvanın son maçında Kaman İMKB’yi de zorlanmasına rağmen tecrübesiyle 3-0 mağlup etmeyi başardı.
Cuma günü Aşıkpaşa Spor Salonu’nda oynanan ve Elçin Aksoy ile Betül Şahinci Gökgül’ün birlikte yönettiği maçın ilk seti başa baş mücadele şeklinde geçerken, Sağlık Meslek Lisesi 3 sayı farkla 25-21 kazanmasını bildi.
İkinci sette oyuna ağırlığını koyan Sağlık Meslek Lisesi 25-17 kazanarak durumu 2-0 yaparken, zorlandığı üçüncü setide 25-23 kazanarak zorlu mücadeleden 3-0’lık net bir galibiyet alarak turnuvayı nağmalup şampiyon tamamladı ve ilimizi dışarıda temsil etme hakkı kazandı.
Aşıkpaşa Spor Salonu’nda oynanan maçın ardından turnuvayı 3.sırada tamamlayan Kaman İMBK’nin kupasını Kırşehir Voleybol İl temsilcisi Mevlüt Sömez verdi.
Ve şampiyon olarak ilimizi dışarıda temsil etme hakkı elde eden Kırşehir Sağlık Meslek Lisesi’ne birincilik kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Şube Müdürü Mehmet Bıyıklı verdi.
Takımlar daha sonra karşılaşmanın oynandığı Aşıkpaşa Spor Salonu’nda günün anısına fotoğraf çekindiler.
(Haber-Fotoğraf: Salih HANÇER)