Kırşehir Belediyespor, Pazar günü saat 13.30’da rakibi Uşakspor’la Ahi Stadı’nda karşılaşacak…

Uşakspor’u ağırlıyoruz

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı grupta zirve mücadelesi veren temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Ligin 13’üncü haftasında seyircisi önünde orta sıralarda bulunan Ege ekibi Uşakspor’u konuk edecek. Pazar günü Ahi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.
EVİNDE 7 PUAN KAYBETTİ
Kırşehir Belediyespor TFF 2.Lig Kırmızı Grupta bu sezon evinde inişli-çıkışlı bir grafik çiziyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Uşakspor maçından önce evinde oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.
Kastamonuspor’u ve Kahramanmaraşspor’u 1-0, Kardemir Karabükspor’u 3-0 yenen Kırşehir Belediyespor, Sakaryaspor ile 0-0, Bandırmaspor’la 2-2 berabere kalırken, tek yenilgisini ise 2-1’lik skorla Elazığspor karşısında elde etti.
Evinde 6 maçta rakip filelere 8 gol atan yeşil-beyazlılar, kalesinde ise 4 gol gördü.
UŞAKSPOR LİG’DE NE YAPTI?
Kırşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Uşakspor, ligde oynadığı 12 maçta 12 puan topladı ve şuan 14’üncü sırada yer alıyor.
Kırmızı-siyahlılar, bu 12 maçlık periyota kendi sahasında 1-0’lık Kahramanmaraşspor galibiyeti ile başlarken, Ergene Velimeşespor’a 2-1’lik skorla boyun eğerken, Sakaryaspor ile de 2-2 berabere kaldı.
Ankara Demirspor’a 2-0, Sivas Belediyespor’a da 3-2’lik skorla yenilen Ege temsilcisi, daha sonra çıktığı 3 maçta Etimesgut Belediyespor’u 1-0, deplasmanda Vanspor’u 2-1, Eyüpspor’u 2-0’lık skorla geçmeyi başardı.
Etimesgut, Van ve Eyüpspor maçlarından galibiyetle ayrılarak çıkış yakalayan Uşakspor bu karşılaşmaların ardından çıktığı 4 maçta galibiyet yüzü göremedi.
Eyüpspor galibiyeti sonrası deplasmanda Kastamonuspor’a 4-1, aynı skorla 4-1 Bayburt İl Özel İdarespor’a yenilen kırmızı-siyahlılar, Elazıspor ve Tuzlaspor ile golsüz berabere kaldı. Ligde 12 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 5’de yenilgi alan Uşakspor bu 12 maçta rakip ağlara attığı 13 gole karşılık kalesinde ise 18 gol gördü.
DEPLASMAN KARNESİ
Uşakspor’un deplasmanda oynayacağı Kırşehir Belediyespor maçı öncesi oynadığı 6 karşılaşmada sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Deplasman maçlarında Ergene Velimeşespor’a 2-1, Sivas Belediyespor’a 3-2, Kastamonuspor’a da 4-1 yenilirken, Sakaryaspor’la 2-2, Elazıspor ile 0-0 berabere kaldı. Uşakspor’un bu sezonki tek deplasman galibiyeti 2-1’lik Vanspor oldu. Kırmızı-siyahlılar deplasmanda 8 gol atarken, kalesinde ise 12 gol gördü. (HABER:SALİH GÜNER)