STADYUM: 2 Nolu Sentetik Sahası (Kırşehir)
HAKEMLER: Osman Köksaldı, Mustafa Sarısakal, Fatih Demir
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Aydın, Hamza, Ayberk, Ali, Furkan, Ömer, Mehmet, Yasin, Furkan, Ramazan, Osman, İzzet, Emir, Arda, Ali Orman
ANTRENÖR: Mehmet Demiryürek
MİNİK KRAMPONLAR: Ahmet Ceylan, Ahmet Can, Arda, Yusuf, Berat, Ensar, Burak, Süleyman, Erdem, Talha, Esat, Ziya 
ANTRENÖR: Mustafa Koçak
GOLLER: Ömer Gök, Ramazan Arslan (3) (Kırşehir Belediyespor), Ensar (Minik Kramponlar)
(HABER: SALİH GÜNER)

4 takımın çift devreli lig usulüne göre mücadele edildiği U16 Gençler Ligi’nde mutlu sona Kırşehir Belediyespor ulaştı. Yeşil-beyazlı ekip ligde oynadığı 6 maçın 5’ini kazanarak şampiyon olup ilimizi gruplarda temsil etme hakkı elde etti.
U-16 Gençler Ligi’nde heyecan Cumartesi günü oynanan Kırşehir Belediyespor ile Minik Kramponlar arasındaki maçta devam etti. 
Ligin 6’ncı haftasında Kırşehir Belediyespor, güçlü rakibi Minik Kramponları 4-1 mağlup etti ve topladığı 15 puanla zirvede tamamladı.
2 hafta önce Mucurgücü’ne tek golle yenilerek bu sezon ki ilk mağlubiyetini almasının ardından ligin son maçında Minik Kramponlar ile karşı karşıya geldi. 2 Nolu Sentetik Futbol sahasında oynanan ve Osman Köksaldı’nın yönettiği maça etkili başlayan Kırşehir Belediyespor mücadelenin ilk yarısını Ömer ve Ramazan (2) golleriyle 3-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya iyi başlayan Minik Kramponlar Ensar’ın golüyle skoru 3-1 yaptı. Karşılamanın ilerleye dakikalarında Ramazan ile bir gol daha bulan Kırşehir Belediyespor maçı 4-1 kazandı.
Bu sonucun ardından 6 maçta 5 galibiyet ala yeşil-beyazlı ekip ilimizi gruplarda temsil etme başarısı gösterdi.
4-1 sona eren Minik Kramponlar maçının ardından şampiyon olarak ilimizi gruplarda temsil etme hakkı elde eden Kırşehir Belediyespor’a şampiyonluk kupasını ve sporculara madalyalarını Kırşehir Futbol İl Temsilcisi Hakan Koçak verdi.
Kırşehir Belediyespor U16 Gençler Ligi’ni 5 galibiyetle bitirdi. Kırşehir ekibi 4 takımın katılımıyla yapılan U16 Gençler Ligi’nde 40 Şehirgücüspor’u 10-1, 6-0, Minik Kramponları 5-1, 4-1, Mucurgücüspor’u 4-2 yenerken, Mucur ekibine 1-0’lık skorla da mağlup olarak ilk yenilgisini aldı. Bu 6 maçta rakip filelere 29 gol atarken, kalesinde ise sadece 4 gol gördü.