Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 2-0’lık Elaziz Belediyespor yenilgisi sonrası istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ve çok üzgün olduklarını söyledi.
Ligin 21’inci haftasında deplasmanda Elaziz Belediyespor’a konuk olan Kırşehir Belediyespor rakibine her iki yarıda yediği gollerin ardından 2-0’lık skorla mağlup oldu.
Karşılaşmanın ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, buraya 3 puan için geldiklerini yine ummadıkları bir yenilgi alıp zirve yarışında ağır bir yara aldıklarını söyledi.
Dinçel, “Elaziz Belediyespor karşısında ilk dakikalarda etkili bir başlangıç yaptık. İlk yarım saat içinde bulduğumuz 2 net pozisyondan biri gol olmuş olsaydı bu karşılaşma şimdi çok daha farklı olacaktı. Oyun anlamında istediğimiz ve beklediğimiz futbolcular gününde olmayınca birde istediğimiz oyunu sahaya yansıtamayınca bu skoru almış olduk. Elaziz maçını artılarıyla eksileriyle geride bıraktık. Artık önümüzde çok önemli bir Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşması var. Van maçı hazırlıklarımıza bugünden itibaren başlayacağız. Rakiplerimizde puan kaybetmesiyle liderliğimiz 2 puan önde devam ediyor. Ben her zaman söylüyorum. Bu ligde hemen her şey olur fakat biz liderliği lig sonuna kadar sürdürüp şampiyonluk ipini göğüslemeyi istiyoruz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)