Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Sinan Özdoğan, Kocaelispor yenilgisinin ardından konuştu:

“Taraftarlarımız asla karamsarlığa kapılmasın”

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Kırmızı Grup 2’nci hafta maçında temsilcimiz Kırşehirspor kendi sahasında Kocaelispor'a 1-0 mağlup oldu.

Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Sinan Özdoğan, güçlü rakipleri karşısında alınan yenilgiden büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Güçlü rakipleri karşısında cesur futbol oynadıklarını, asla korkak oynamadıklarını da belirten Sinan Özdoğan yaptığı açıklamada; "Sahamızda oynadığımız ilk maçta Kocaelispor karşısında maalesef tek golle mağlup ayrıldık. Karşılaşmadan bir gün önce Güneykent tesislerine gelerek bizlere moral veren maçta ise 90 dakika desteklerini esirgemeyen taraftarımıza ayrıca teşekkür ederim. Maça gelecek olursak ilk dakikalardan itibaren rakibimizi önde baskı kurduk. Fakat kurduğumuz baskı neticesinde 22. dakikada kalemizde gördüğümüz golle 1-0 geriye düştük. İlk yarıda iki oyuncu değişikliği ile oyunu 3'üncü bölgede tutup netice almak istedik. Bu zaman zaman oldu fakat pozisyon üretmekte güçlük çektik. Pas tercihlerini yapamadık. Seyircilerimiz şuna inansın ki ben ve ekibim olarak Kırşehirspor takımı dün cesaretli bir futbol oynadı. Bunun örneği ise 71'inci dakikadan itibaren savunmayı 3'lü oynadık. Tabii ki 3'lü savunmaya geçtikten sonra büyük bir risk aldık ve rakip daha çok pozisyon bulmaya başladı. Bunlar futbolun içerisinde var. Skorun içerisinde değişikliğe gittik ama olmadı. Futbolcu kardeşlerimiz Kocaelispor karşısında gerçekten üstün bir mücadele örneği sergiledi. Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Tabi ki eksiklerimiz var bu eksikleri en kısa zamanda yöneticilerimizin çözeceğine inanıyorum. Her ne kadar maçı kaybetsek de taraftarlarımız asla karamsarlığa kapılmasın.  Ayrıca sosyal medya hesaplarından bazı arkadaşlar beni tanımadıkları için korkak futbol oynattıklarını düşünüyor. Ben hem futbolcu hayatımda hem de Teknik Direktörlük hayatımda asla ve asla korkak bir futbol oynatmadım, bundan sonra da oynatmayı düşünmüyorum." (HABER: SEDA BAYSAL)