15 bin yataklı hastane sahibi işadamı hemşehrimiz Çetin Ay’ın oğlu

TANER AY KIRŞEHİRSPOR’A TALİP

Taner Ay: “Kırşehirspor’u tarihinde ilk kez süper lige taşıma hedefindeyim”

Kamanlı hemşehrimiz, 15 bin yataklı hastane sahibi, Avrupa İş Adamları Platformu Başkanı, Kıbrıs Düsseldorf Fahri Konsolosu ve Almanya’da bulunan ESI Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı ünlü iş adamı Çetin Ay’ın oğlu başarılı girişimci Taner Ay, “Kırşehirspor’un başına geçmeye talibim” dedi.
Almanya’da iş hayatına atılmadan önce, okul çağı ve gençlik dönemlerinde Fortuna Düsseldorf ve Bayer Leverkusen’in altyapı takımlarında forma giyen Taner Ay en büyük hedefinin Kırşehirspor’u tarihinde ilk kez Süper Lige taşıma hedefinde olduğunu, altyapı tesislerine önemli bir katkı sağlayarak, transfer politikalarını, sponsorlukları yeniden gözden geçirerek, kuvvetli bir yönetim kurulu ekibi ile Kırşehirspor’u yönetmeyi ve katma değeri yüksek, modern ve çağdaş bir spor kulübü haline dönüştürmeyi hedeflediğini belirtti.
Taner Ay aslen Kırşehir, Kamanlı. İlk, orta ve yüksek öğrenimini Almanya’da tamamladı. Yüksek lisansını Londra’da yapan ve çok küçük yaşlardan itibaren futbola ileri derecede ilgisi olan hemşehrimiz ve başarılı girişimcilerimizden Ay, çocukluğundan beri, yaz ve ara tatillerde memleket hasreti gidermeye gelen ailesinin yanında Kırşehir’e geldiği zamanlarda, futbola olan ilgisi neticesinde Kırşehirspor’a ayrı bir ilgi ve özlem duyduğu biliniyor.
Almanya’da ve Türkiye’de farklı şehirlerde özellikle sağlık, enerji, sanayi ve gayrimenkul sektöründe büyük yatırımlar yapan Kırşehirspor Başkan Adayı Taner Ay ileri düzeyde Almanca ve İngilizce biliyor. (HABER: SALİH GÜNER)