Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Er:
“Şampiyonluğa oynayan bir takım gibi oynadık”

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup 18’inci hafta maçında sahasında Eyüpspor’u 1-0’lık skorla mağlup eden Kırşehir Belediyespor yeni yıla galibiyetle girmenin büyük sevincini yaşıyor.
Eyüpspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Er, “İlk maçlar her zaman zordur. Kenardan ataklarımız, ortalarımız oldu ancak golü bulana kadar çok zorlandık. Ancak penaltı sonrası golü bulduk. İlk dakikalarda atacağımız bir gol erken gelseydi, daha farklı bir skorla galip gelirdik” açıklamasında bulundu.
Maçta oyunun tek hâkimi olduklarını, buldukları pek çok pozisyonu ise kullanamadıklarını söyleyen Kırşehir Belediyespor’un hocası Mustafa Er, “Gerçekten taraftarlarımıza yakış mücadele eden bir takım oyunu sergiledik. Henüz 1’inci dakikadan itibaren ilk yarıya gelene kadar 3 net pozisyonumuz vardı. 41’inci dakikaya gelene kadar ilk dakikada golü erken bulaydık bugün daha farklı konuşurduk. Fakat ben oyuncularımın oynadığı futboldan oldukça memnunum. Şampiyonluğa oynayan bir takım gibi oynadık. Bizim için Eyüpspor müsabakası ister istemez dönüm maçı gibiydi. Rakibimiz çok genç oyuncularla sahadaydı ve iyi mücadele ederek oyuna ortak olmaya çalıştılar. Böyle tempolu ve mücadeleci futboldan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. 90 dakika boyunca oyunun hakimi bizdik ve birçok gol pozisyonu bulduk. Final paslarında ve son vuruşlarda daha dikkatli olabilseydik skor daha farklı olabilirdi. Çocukları tebrik ediyorum. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayarak 90 dakika boyunca desteklerini esirgemeyen yeşil-beyazlı taraftarlarımıza da çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Artık bu maçı geride bıraktıklarını ve önlerinde çok ama çok önemli bir Kastamonu maçı olduğunu, bu maça da aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını söyleyen genç teknik adam, “Her iki takımı zor bir maçın bekliyor. Rakiplerinin bu maçı kazanarak, diğer rakiplerin puan kaybetmesini bekleyecek. Ancak kendilerinin zirve mücadelesi içinde yer alabilmesi için bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Bizlerde Kırşehir Belediyespor olarak sahaya her zaman olduğu gibi galibiyet için çıkacağız” ifadesini kullandı.
Kastamonuspor’un çok güçlü bir ekip olduğunu, ancak her güçlü takımın zayıf bir yönünün de bulunduğunu vurgulayan Yeşil-beyazlı teknik adam, rakip takımın zayıf yönlerinden yararlanarak sonuca gitmeye çalışacaklarını ifade etti.
Mustafa Er, Kastamonuspor’un gücü ortada. Haftalardan beri şampiyonluk mücadelesi veriyor. Ancak gücü ne olursa olsun her takımın mutlaka zayıf noktaları vardır. Nitekim biz de geçen hafta galip gelerek zorlu Kastamonuspor maçı öncesi moral bulduk. Kırşehir Belediyespor takımı olarak rakibimiz Kastamonuspor karşısında sahaya 3 puan parolasıyla çıkacağız. Güçlü, dinamik, güzel bir oyun ortaya koyarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)