STAT: Ahi Stadyumu/Kırşehir
HAKEMLER: Batuhan Gültek** (Malatya Böl.) , Barış Çiçeksoyu** (Bitlis Böl), Yakup Keçeci **(Elazığ Böl.) 4.HAKEMLER: Engin Atmaca** (Iğdır Böl.) GÖZLEMCİ: Burak Cem Tahiroğlu (Adana Böl.)
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Ahmet Sabri Fener**, Nuri Melih Mursal**, Abdulkadir Akyıldız**(Dk.75: İsmail Düzgün*), Üstün Bilgi**, Bilal Gülden**, Ali Kuçik*(Dk.66:Mehmet Alaeddinoğlu*) ,Gökay Iravul**, Furkan Polat* (Dk.66:Ahmet Karadayı**), Onur Karakabak**, Volkan Altınsoy** (Dk.58: Oğuzhan Yazıcı*), Batuhan Süer** (Dk76: Erbay Eker**)
YEDEKLER: Deniz Çınar, Serhat Mermer, Hakan Erçelik, Mehmet Fatih Bayat, Muhammet Apuhan
TEKNİK DİREKTÖR: Gürses KILIÇ
ETİMESGUT BELEDİYESPOR: Özkan Karabulut**, Hüseyin Öztürk**, Eyüpcan Delibalta** (Dk.87: Çağlayan Menderes**), Berkay Ceylan** (Dk.66: Ahmet Sun*), Mikail Koçak**, Mehmet Taşçı**, Şahin Fıstıkçı*, Alaettin Batuhan Tur**, Halil Köçer**, Erdi Zengin** (Dk.66: Recep Metin*), Yusuf Yıldırım** (Dk.84: Alim Harlak*)
YEDEKLER: Furkan Taş, Berat Tosun, Kaan Yılmaz, Batuhan Nusret Yiğit, Burçak Özkanca, Furkan Yılgın
TEKNİK DİREKTÖR: Taşkın Güngör    
SARI KARTLAR: Dk.33 Batuhan Süer, Dk.73 Onur Karakabak, Dk.89 Gökay Iravul (Kırşehir Belediyespor) / Dk.30 Mikail Koçak, Dk.90+2 Recep Metin (Kırşehir Belediyespor)
GOL: Yok.
(HABER: SALİH GÜNER)
TFF Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grupta önce Eyüpspor yenilgisi ardından Tarsus İdmanyurdu beraberliği ile zirve yarışında ağır bir yara alan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, 2’nci haftanın erteleme maçında sahasında bu kez de Etimesgut Belediyespor’la berabere kalarak puan dağıtmaya devam etti.
Kırşehir Belediyespor’un Etimesgut Belediyespor karşısında ortaya kolduğu futbol yöneticileri memnun etmedi. Vasat bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılara futbolcusundan teknik heyetine kadar yönetimin gerekli uyarılarda bulunarak biran önce kendilerine gelmeleri talebi geldi.
 Cumartesi günü Ahi Stadyumunda elverişli havada oynanan karşılaşmanın her iki yarısında da her iki takım gol atamayınca maç 0-0’lık skorla sona erdi ve takımlar puanları paylaştı. Kırşehir Belediyespor kendi sahasında oynadığı Tarsus İdmanyurdu maçından sonra Etimesgut Belediyespor ile de berabere kalarak puan kaybetti. Puan kayıpları ile Kırşehir Belediyespor zirveden uzak bir görüntü çizdi. Teknik Direktör Gürses Kılıç kadro seçimleri ve takımın kadro mühendisliği taraftarlar ve spor otoriteleri tarafından eleştirildi. Deplasmanda Eyüpspor yenilgisi ardından içerde oynanan Tarsus ve Etimesgut maçlarının ardından Kırşehir Belediyespor da Teknik Direktör Gürses Kılıç ile futbolcular eleştiri oklarını üzerine çektiler.
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI…
Maça konuk takım Etimesgut Belediyespor başladı.
DAKİKA 19: Konuk takım Etimesgut Belediyespor sağdan Alaettin Batuhan Tur ile atağa çıktı. Alaettin Batuhan, pasını Erdi Zengin’e çıkardı. Erdi’nin 30 metreden sert şutu üstten auta çıktı.
DAKİKA 32: Konuk takım Etimesgut Belediyespor sağdan atağa çıktı. Erdi Zengin’in pasını Alaettin Batuhan Tur ‘a verdi. Alaettin’in  30 metrede sert şutu kaleci Ahmet Sabri Fener’de kaldı.
DAKİKA 37: Kırşehir Belediyespor sağdan geldi. Furkan Polat’ın ortasını Albdülkadir Akyıldız kafayla indirdi. Penaltı noktası üzerinde Üstün Bilgi’nin sert şutu üstten dışarı çıktı.
DAKİKA 42: Konuk takım sağdan atağa kalktı. Orta alanda ön liberolardan Halil Köçer’in uzun pasıyla sağdan Alaettin Batuhan Tur atağa çıktı. Alaettin Batuhan, Kırşehir Belediyespor dan Onur’u geçip  kaleyi çaprazdan karşısına aldı. Alaettin Batuhan’ın sert şutu kaleci Ahmet Sabri de kaldı ve ilk 0-0 bitti.
DAKİKA 52: Kırşehir Belediyespor sağdan Batuhan Süer ile etkili geldi. Batuhan ile Ali Kucik ile paslaşmasında Batuhan topu alıp Üstün Bilgi’ye çıkardı. Üstün, ceza alanına girip kaleyi önüne aldığı anda sert vuruşunda top yan direğe çarparak auta çıktı.
DAKİKA 74: Kırşehir Belediyespor atağında orta alanda Ahmet Karadayı topa sahip oldu. Ahmet, orta alanda hızla ceza alanına kadar indi. Ahmet’in sert şutu kaleci Özkan Karabulut da kaldı.
DAKİKA 79: Konuk takım Etimesgut Belediyespor atağında Mikail Koçak’ın pasıyla Ahmet Sun topla buluştu. Ahmet, ceza alanına girerken vuruşunda savunma oyuncularına çarpan top yerden direği sıyırarak kornere çıktı.
DAKİKA 90: Kırşehir Belediyespor soldan İsmail Düzgün ile etkili geldi. İsmail, pasını ceza alanındaki Mehmet Alaeddinoğlu’na çıkardı. Mehmet’in şutu üstten auta çıktı.
İlerleyen dakikalarda her iki takımın gol çabaları sonuç vermeyince karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.