Kırşehir Belediyespor’da iki sezondur forma giyen ve zaman zaman kaptanlık görevini yürüten başarılı futbolcularımızdan Onur Karakabak, yeşil-beyazlı ekibimizle olan sözleşmesinin 31.5.2021 tarihinde sona ereceğini bildirdi.
Kırşehir’de güzel günler geçirdiğini belirten Onur Karabakak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“2 yıl önce başladı sonu bu kadar anlamlı biten bir macera. Dolu dolu geçirdiğim mükemmel, başarılı sağlıklı zamanlar; yeri geldi üzüldük, yeri geldi beraber sevindik, yeri geldi başardık, fedakarlıklar yaptık. Ama hiç umudumu kaybetmedim bu takım için geçen sene kıl payı kaçırdı play-offu. Bu sene ise çok ses getiren ve futbolu iyi oynayan Bir takım olduk mücadelemizi bırakmadık.  Çünkü biz binlercesi arkasında olan büyük YEŞİL-BEYAZIZ müthiş bir aile ortamı vardı, personelinden yönetimine taraftarından Belediye Başkanına futbolcusundan bütün şehre. Biz bunu hep birlikte başardık. Çünkü bu kulüp bunun daha da iyisini hak ediyor. İnşallah biz buraya iyi hizmet vermişizdir. Sözleşmemiz 31 Mayıs ta bitiyor Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Bu 2 yıllık süreçte taraftarlarımıza yönetimimize, şehirde çok sevdiğim esnaf büyüklerim ve küçüklerime bütün Kırşehirlilere teşekkür ederim. Son yılında gurur ve saygınlıkla kaptanlığını yaptığım bu mükemmel şehirde şampiyonluğu kaçırdık çok üzüldük yıkıldık hala da öyleyiz. Ama Neşet Ertaş büyüğümüzün de dediği gibi; ‘İnsan değer verdiği şeylere gözüyle bakar, yüreğiyle taşır.’ Ben de yeşil-beyazla böyleydim. Allaha emanet olun.” (HABER: SALİH GÜNER)