STADYUM: Ahi Evran Üniversitesi

HAKEMLER: Abdurrahman Atabay, Murat Yağlı, Mustafa Sarısakal

40 ŞEHİRGÜCÜ: Hidayet Demirhin, Ali Ağırman, Yakup Özköroğlu, İbrahim Dede, Veli Satı, Sercan Uğurlu, Ömer Demiryol, İlyas Kaya, Mustafa Polat, Ahmet Vahap Deniz, Hüseyin Güneş

YEDEKLER: Ümitcan, Fatih, Turan, Buğra, Murat, Ali, Hacı, Hasan, Faruk, Ömer

ANTRENÖR: 

MUCURGÜCÜ: Bektaş Beyazıt, Ali Ünal, Süleyman Yeşilmen, Orhan Uzun, Osman Canlıer, Beytullah Kutlu, Kerem Safa Demir, Umut Tunç, Mehmet Ali, Hayrettin Dağlı, Burak Can Yılmaz

YEDEKLER: Samet, Şevki, Ali Vedat, Birkan, Berkay, Mehmet, Ahmet, Onur

ANTRENÖR: Erol Kaya

GOLLER: Dk.30 Ömer Demiryol, Dk.80 Hüseyin Güneş (40 Şehirgücü), Dk.51 Umut Tunç, Dk.65 Beytullaj Kutlu, Dk.72 Kerem Safa Demir, Dk.84 Süleyman Yeşilmen (Mucurgücü)

KAÇAN PENALTI: Dk.55 Mustafa Polat (40 Şehirgücü)

(HABER: SALİH GÜNER)

Kırşehir 1’inci Amatör Küme Futbol Ligi sezonun final maçında lider Mucurgücüspor ile takipçisi 40 Şehirgücüspor karşılaştı. Oldukça çekişmeli ve gol düellosuna sahne olan maçta Mucurgücü güçlkü rakibini 4-2’lik skorla mağlup etti ve şampiyon olarak 17 yıllık hasretine son verdi.

Pazar günü Ahi Evran Üniversitesi Futbol sahasını dolduran sporseverler tarihi bir an yaşadı. Bir taraftar grupta oynadığı tüm maçları kazanan Mucurgücü, diğer tarafta takipçisi 40 Şehirügücü…

Mucur’a her türlü galibiyet ve beraberliğin yettiği 40 Şehirgücü’nün ise 2 farklı kazanması gereken maçı Abdurrahman Atabay, Murat Yağlı, Mustafa Sarısakal triyosu yönetti.

Mücadelenin 30’uncu dakikasında Ömer Demiryol  40 Şehirgücü’nü 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu şekilde sona erdi.

İKİNCİ YARI 5 GOL, 1 KAÇAN PENALTI

İlk yarıyı geride kapatan Mucurgücü 2’nci yarıya harika başladı ve 51’inci dakikada savunmadan ileri çıka Umut Tunç’u golüyle skoru 1-1 yaptı.

Dakikalar 55’i gösterdiğinde 40 Şehirgücü penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Mustafa Polat, meşin yuvarlağı direğe nişanlayarak beraberlik şansını değerlendirmedi.

Oyunda ağırlığını koyan Mucurgücü 65’inci dakikada Beytullah’ın golleriyle skoru 2-1 yaparak maçta öne geçti. Öne geçmenin vermiş olduğu moralle ataklarını sıklaştıran Mucur ekibi 72’nci dakikada Kerem Safa’nın golüyle skoru 3-1’e getirerek farkı 2’ye çıkardı.

80’inci dakikada Hüseyin Güneş 40 Şehirgücü adına skoru 3-2 yaparken, karşılaşmada son sözü 84’üncü dakikada diğer savunma oyuncusu Süleyman Yeşilmen söyleyerek skoru 4-2 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Mucurgücü , 40 Şehirgücü’nü 4-2 yenerek tüm karşılaşmaları kazanıp yenilgisiz olarak şampiyon oldu.

Şampiyon olan Mucurgücü’ne Ahi Evran Üniversitesi Stadyumunda düzenlenen törende kupasını ve madalyalarını Kırşehir Futbol İl Temsilcisi Hakan Koçak verdi.

Mucurgücülü oyuncular, teknik heyet ve idareciler şampiyonluğu doyasıya yaşadılar.