STADYUM: İlçe Stadyumu (Osmancık)

HAKEMLER: Faruk Küstül*, Sadettin Ebrar Balcı*, Arslan Sevinç*

4.HAKEM: Muhammed Çolak.

GÖZLEMCİ: Hilmi Alper Şenkal

OSMANCIK BELEDİYESPOR: Enes Çapar*, Mustafa Emre Yalçınkaya*, Seydi Eren Çelik*, Berke Alacabağ*, Mücahit Çoban*, Onur Çiftçi*, Alper Özköksal*, Ömer Faruk Selçuk*, Mert Aktaş*, Taha Arslan**, Serkan Doğan

YEDEKLER: Süleyman Çağrı Kabasakal, Emirhan Çelik, Şafak Bilgili, Arda Cihat Uslu, İsmail Savaş, Emre Candemir, Emirhan Özmet, Ömer Atak, Selahattin Yaman, Sametcan Kavlak

ANTRENÖR: Hasan Gürbüz

YABANLISPOR: Halil Önder*, Ömercan Korkmaz*, Ertuğrul Şimşek*, Eray Eker*, Melih Faruk Demir*, Kürşat Yağız*, Hacı Koray Korkmaz*, Mevlüt Şimşek*, Sefa Ünver*, Alperen Çelik*

YEDEKLER: Yusuf Akcora, Ömer Andıç, Erdal Babacan, Ali Şimşek, Batuhan Şimşek, Sadık Hüseyin Yıldırım, Buğra Kara, Enes Yüce

ANTRENÖR: Hüseyin Doğan

GOLLER: Dk.39, 70 Taha Arslan (Osmancık Belediyespor)

(HABER: SALİH GÜNER)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge, 3’üncü Grupta mücadele eden temsilcimiz Yabanblıspor, Ligin 4’üncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Osmancıkspor’a her iki yarıda yediği gollerle sahadan 2-0’lık skorla mağlup ayrılarak zirve hedefinde büyük bir yara daha aldı.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta Sorgun Belediyespor’a ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle 2-0 mağlup olan sarı-siyahlı temsilcimiz, puan veya puanlar için gittiği Osmancık deplasmanında oldukça kötü bir oyunla 2 golle sahadan mağlup ayrıldı.

Pazar günü Osmancık İlçe Stadyumunda oynanan ve Faruk Küstül, Sadettin Ebrar Balcı, Arslan Sevinç hakem triyosunun yönettiği maça ev sahibi ekip daha iyi başladı. Yabanlıspor kendi sahasında oyunu kabul ederken, Osmancıkspor ilk yarının 39’uncu dakikasında Taha Arslan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresini Yabanlıspor, 1-0 mağlup tamamladı.

İkinci yarı da ilk yarı olduğu gibi Osmancıkspor’un kontrolünde gitti. Ev sahibi ekip Yabanlıspor karşısında adeta tek kale top oynarken, 70’inci dakikada ilk golün sahibi Taha Arslan sahneye bir kaz daha çıkarak Yabanlıspor ağlarını havalandırıp skoru da 2-0’a getirdi.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve Yabanlıspor, Sorgun Belediyespor’un ardından Osmancık Belediyespor’a da 2-0’lık skorlarla mağlup olup zirve yarışında önemli puan kayıpları yaşadı.

Temsilcimiz Yabanlıspor bu sonucun ardından 4 puanda kalarak 4’üncü haftayı 5’inci sırada tamamladı.

Yabanlıspor, Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge, 3’üncü Grupta 5’inci hafta kendi saha ve seyircisi önünde grubun güçlü takımlarından Keçiören Bağlumspor’la Mucur İlçe Stadyumunda karşı karşıya gelecek.