9 Aralık’ta sahasında Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek olan

Mamakspor, Bodrum’a farklı mağlup oldu: 2-7  

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta 14’üncü hafta maçında kendi sahasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek olan Mamakspor, ligin 13’üncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Bodrumspor’dan tarihi fark yiyerek sahadan 7-2 mağlup ayrıldı.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kırşehir Belediyespor’dan 3-0’lık skorla mağlup arılan Bodrumspor, Sakaryaspor maçının ardından bu kez de sahasında Mamakspor’a patladı.
Bodrumspor, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 13’üncü haftasında kendi sahasında Mamakspor’u konuk etti. Bodrum İlçe Stadyumunda oynanan mücadelenin ilk yarısını ev sahibi ekip Bodrumspor 5-1 önde tamamladı. Karşılaşmanın 2’nci yarısında da gollerine devam eden yeşil-beyazlı ekip karşılaşmayı 7-2 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Kırşehir Belediyespor yenilgisini unutturdu.
Bu sonucun ardından Bodrumspor ligdeki 3’üncü galibiyetini 7-2’lik Mamakspor galibiyeti ile taçlandırarak puanını 15 yapıp 13’üncü sırada tamamladı.
Sahadan 7-2 gibi farklı bir skorla mağlup ayrılan Mamakspor, Ligin 14’üncü haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek. (HABER: SALİH GÜNER)