Kırşehir Belediyespor Bayan Hentbol takımı Antrenörü Murat Kılıç ve Mustafa Fidan:
“LİGE GALİBİYETLE BAŞLAMAK GÜZEL”

Tarihinde ilk defa 1’inci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor hentbol takımında moraller yerinde. 
Bozkırın Sultanları Ligin 2’nci haftasında deplasmanda oynayacağı Antalya ekibi Maltepe Spor Kulübü maçının hazırlıklarına Pazartesi günü yaptığı akşam idmanıyla başladı.
Kındam Spor Salonu’nda akşam yapılan antrenmana tam kadro katılan yeşil-beyazlı ekibimizde antrenör Murat Kılıç ve Mustafa Fidan akşam yapılan antrenman öncesi sporculara Göktürk maçında yapılan hataları anlattı.
Antrenör Kılıç ve Fidan’ın orta sahada yaptığı konuşmanın ardından ısınma hareketleri ve açma-germe ile başlayan antrenman daha sonra şut ve pas çalışmasıyla devam etti. oyuncular daha sonra şut ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise oyuncular taktik ağırlıklı çalıştı.
Kırşehir Belediyespor Hentbol takımı, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Maltepe Spor Kulübü maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek.
“LİGE GALİBİYETLE BAŞLAMAK GÜZEL”
Kırşehir Belediyespor Bayan Hentbol takımı Antrenörü Murat Kılıç ve Mustafa Fidan, dün yapılan antrenmanın ardından Göktürk galibiyeti ve Maltepe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
Kılıç ve Fidan yaptığı açıklamada, "Gerçekten çok güçlü ve bu ligin iyi takımlarından Göktürk'ü yenerek lige galibiyetle başlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Maçın başından sonuna kadar üstün oyunumuzu galibiyetle taçlandırdık. Önümüzde uzun bir dönem var. Çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz. Gelecek hafta Antalya'daki Maltepe Spor Kulübü ile önemli bir maç oynayacağız. Artık bu maça odaklanarak hazırlıklarımızı gerçekleştireceğiz” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)