TFF Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü Grupta mücadele eden ve liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz Mucur Yabanlıspor, Pazar günü saat 14.00’te Mucur İlçe Stadı’nda Yozgat ekibi Sorgun Belediyespor’u konuk edecek. 
Lige 4-0’lık Kamanspor galibiyeti ile müthiş bir giriş yaparak başlayan temsilcimiz Yabanlıspor, Ligin 2’nci haftasında deplasmanda 2 kez öne geçtiği maçta Ankara TKİ’yi elinden kaçırdı ve 3-3’lük skorla sahadan 1 puanla ayrıldı.
Ligde topladığı 4 puanla, Başkent temsilcisi Keçiören Bağlumspor ile zirveyi paylaşan sarı-siyahlı ekip, sahasında Sorgun’u eli boş gönderip zirvede söz sahibi olmanın planı içinde. 
Kırşehir Belediyespor’un taraftar grupları, yeşil-beyazlı ekibin Pazar günü  maçının olmamamı nedeniyle Mucur’a giderek Yabanlıspor’a destek verecekleri öğrenilirken, Yabanlıspor’un Antrenörü Hüseyin Doğan, zorlu Sorgun Belediyespor’u mutlaka eli boş göndererek, liderlik koltuğunda oturma devam etmeyi hedefledi.
Haftayı Ankara’da TKİ ile 3-3 berabere kalarak 1 puanla kapatan Kırşehir’in Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden temsilcimiz Mucur Yabanlıspor’un Antrenörü Hüseyin Doğan, deplasmanında kaçırdıkları üç puana sevinemediklerini açıkladı.
Grupta zirve hedefi yapan takımların başında gelen TKİ’ye ellerinden kaçırdıklarını belirten Antrenör Hüseyin Doğan, şunları söyledi:
"Ankara’da üç puanı kaçırdığımız için üzgünüz. Sonuçta alınan beraberlik bizi sevindirmedi, camiamızı da sevindirmedi. Puan kayıplarına üzülüyoruz, ancak diğer maçların sonuçlarına bakıldığında avantaj kaybetmiş değiliz. Yabanlıspor ligi zirvede tamamlayacaktır. Kalan maçlara en iyi biçimde hazırlanıp, bu hedefi yakalayacağız. Bildiğiniz gibi bir aydır taktik idman yapabildik. Taktik idmanda futbolcu kardeşlerimize ne istediğimizi, hafta sonu ne isteyebileceğimizi anlattık. Sağ olsunlar hafta sonu bizi mahcup etmediler. Ancak biz bir puana sevinmedik. Çünkü kafamızı galibiyete şartlamıştık. Ama çocukların mücadelesinden, özverisinden, fedakarlıklarından son derece memnunuz. Bu demek ki Ankara TKİ deplasmanda aldığı bir puana sevinen değil üzülen bir takım oldu, üzülen bir hocaları var. Muhtemelen yönetim kurulumuzda aynı şekilde düşünüyordur. Bundan sonraki maçlarımıza odaklanacağız. Çok kısa sürede ilk maçta çocuklarla bir şeyler yapmaya çalıştık. Tabi bu sadece bizlik bir şey değil çocuklarında katkısı büyük, bize yaklaşımları çok iyi. İlerleyen günler daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum.  “Lige 4-0’lık Yeşil Kamanspor’la başladık ve bu galibiyet bize büyük moral olmuştu. Ankara’da TKİ ile oynadığımız maçta hedefimiz 1 puanla dönmekti. Fakat oynadığımız oyun itibariyle 3 puanı kaçıran taraf olduk. Mücadelemiz ve liderliğimiz devam ediyor. Bu hafta zorlu bir karşılaşma bekliyor. Sorgun ligin güçlü ekiplerinden biri iyi bir oyun ortaya koyup taraftarlarımızla galibiyetin coşkusunu yaşamak istiyoruz.”
14 Kasım Pazar günü oynanacak haftanın maç programı şöyle:
Yabanlıspor-Sorgun Belediyespor, Keçiören Bağlumspor-Osmancıkspor, Çayıralan Esnafspor-Yeşil Kamanspor, Ankara DSİ-Ankara TKİ, Yozgatspor (BAY) .  (HABER: SALİH GÜNER)