Kırşehir Belediyespor Pazar günü deplasmanda 3 puan alıp liderliğini sürdürmek istiyor

LİDER, DÜZCE YOLCUSU

TFF 3.Lig 2.Grupta lider durumda bulunan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, ligin 27’nci hafta maçında Pazar günü deplasmanda ligin orta sıralarında yer alan Düzcespor’a konuk olacak. Düzce 19 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.
Geçtiğimiz hafta muhteşem taraftarının önünde liderliği kaptırdığı Erokspor’u yenerek yeniden liderlik koltuğuna oturan Kırşehir Belediyespor’da hedef hem deplasman hobisini kırmak, hem de üç puan alarak şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmak istiyor.
Ligde inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen kırmızı-lacivertli Düzcespor ise ekip ligde topladığı 36 puanla 10’uncu sırada yer alıyor.
Düzcespor ile Kırşehir Belediyespor arasındaki mücadele Pazar günü saat 15.00’te Düzce 19 Temmuz Stadı’nda oynanacak. Hatırlanacağı gibi ligin ilk yarısında Ahi Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Kırşehir Belediyespor Fırat Aras’ın golüyle 1-0 kazanmıştı.
Düzcespor maçının hazırlıklarını dün çift kale maçıyla sürdüren Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Artık telafisi olmayan karşılaşmalar oynayacağımızın bilinci içinde bütün maçlarımıza çok iyi hazırlanıp, konsantre olmamız gerekiyor. Erokspor sezon başından bu yana hedefi olan bir takımdı ve adım adım bu hedefini elde ederek, bizim puan kaybettiğimiz bir hafta da liderlik koltuğunu bizden almıştı. Biz 4 Mayıs’ta grubumuzda şampiyon olmak için artık her maçımızın bir final maçı olduğu inancıyla iyi çalıştık, iyi motive olduk ve kazanarak, yeniden liderliğe yükseldik. Şimdi önümüzde zorlu maçlarımız var. Üst üste Düzcespor ve Altındağ maçlarımız var. Her iki maçı da deplasmanlarda oynayacağız. İşimizin zor olduğunun bilinci içinde çok iyi hazırlanıp, zoru başarmak için bütünü gücümüzü ortaya koyacağız. Tabi bütün maçlarımızda olduğu gibi bu iki maçta da taraftarlarımızın katkılarını ve desteğini bekliyoruz.
İnşallah bu iki maçı kayıpsız geçer şampiyonluk hedefimize emin adımlarla ilerleriz” diye konuştu.
Düzce’de oynanacak Düzcespor-Kırşehir Belediyespor maçının hakemleri de belli oldu. Bunu göre bu zorlu maçı Isparta Bölgesi C klasmanı hakemlerinden Tunç Özdemir yönetecek. Yardımcılıklarını ise Emin Barlas, Hilmi Göktürk İmamoğlu ve Ramazan Doğanay yapacak.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig 2.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Kırşehir Belediyespor iç saha maçlarında farklı deplasmanda ise farklı bir grafik çiziyor. Yeşil-beyazlılar bu sezon sadece 2 deplasman maçında kazanabildi.
Kırşehir belediyespor geçtiğimiz hafta içi İstanbul’da oynanan Alieyköyspor maçında rakibiyle 0-0 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından ikinci yarı itibariyle deplasman galibiyeti hasreti 3 maça çıkardı.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Alibeyköyspor’dan hem altın değerinde 2 puan, hem de liderliği bırakan Kırşehir Belediyespor deplasman maçlarında bir türlü istikrar yakalayamadı. Yeşil-beyazlılar bu sezon 12 deplasman maçında sadece 2 kez kazandı. 5 kez sahadan berabere kalan Kırşehir temsilcisi 5 kez de sahadan yenik ayrıldı.
DEPLASMANDAKİ SONUÇLAR: Yeni Orduspor-Kırşehir Belediyespor: 0-0, Sultanbeyli Belediyespor-Kırşehir Belediyespor: 0-0, Van Büyükşehir Belediyespor-Kırşehir Belediyespor: 2-2, Kemerspor-Kırşehir Belediyespor: 0-3, Esenler Erokspor-Kırşehir Belediyespor: 2-1, Kızılcabölükspor-Kırşehir Belediyespor: 2-1, Ofspor-Kırşehir Belediyespor: 1-0, Bergama Belediyespor-Kırşehir Belediyespor: 3-3, Adıyamanspor-Kırşehir Belediyespor: 1-3, Elaziz Belediyespor-Kırşehir Belediyespor: 2-0, Karşıyaka-Kırşehir Belediyespor: 2-0, Alibeyköyspor-Kırşehir Belediyespor: 0-0.
KENDİ SAHASINDA DÜZCESPOR
Kırşehir Belediyespor’u hafta sonu kendi sahasında konuk edecek olan Düzcespor bu sezon iç sahada oynadığı 12 maçta 4 galibiyet elde etti.
Kırmızı-lacivertli bu sezon evinde ilk olarak Ofspor ile 0-0 berabere kalırken ardından çıktığı 2 maçta Pazarspor’u 1-0, Bergama Belediyespor’u ise 3-1’lik skorla yenmeyi başardı.
Üst üste gelen iki galibiyetin ardından Düzce temsilcisi Çatalcaspor ile 0-0 berabere kalırken, Yeni Orduspor’u ise tek golle geçmeyi başardı.
Orduspor galibiyetinin ardından Düzcespor evinde oynadığı 5 maçta galibiyet yüzü göremedi
Bu maçın ardından Adıyamanspor’la 2-2, Sultanbeyli Belediyespor’a 1-0, Osmaniyespor’a 2-0, yenilirken, Kemerspor ve Karşıyaka ile 1-1’lik skorlarla berabere kaldı.
Düzce ekibi bu 5 maçlık galibiyet hasretine ise 1-0’lık Alibeyköyspor galibiyeti ile son verdi.
Kırmızı-lacivertli ekip evinde son olarak Esenler Erokspor’a 2-0’lık skorla mağlup olmuştu.
Genel olarak bakıldığında Düzcespor, Kırşehir Belediyespor maçına kadar oynadığı 12 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Bu 12 maçta attığı 10 gole karşılık kalesinde ise yine 10 gol gördü…
26. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Kırşehir Belediyespor-Esenler Erokspor: 1-0, Kızılcabölükspor-Kemerspor: 1-0, Altındağ Belediyespor-Alibeyköyspor: 4-1, Çatalcaspor-Adıyamanspor: 1-1, Osmaniyespor-Karşıyaka: 0-0, Ofspor-Van Büyükşehir Belediyespor: 1-3, Pazarspor-Elaziz Belediyespor: 0-0, Yeni Orduspor-Düzcespor: 2-0, Bergama Belediyespor-Sultanbeyli Belediyespor: 0-1
Kırşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Düzcespor’a konuk oylurken, gruptaki diğer maçların programı şöyle:
Kırşehir Belediyespor, Esenler Erokspor-Altındağ Belediyespor, Karşıyaka-Ofspor, Sultanbeyli Belediyespor-Çatalcaspor, Elaziz Belediyespor-Bergama Belediyespor, Adıyamanspor-Yeni Orduspor, Van Büyükşehir Belediyespor-Pazarspor, Alibeyköyspor-Kızılcabölükspor, Kemerspor-Osmaniyespor.
(Haber: Salih GÜNER)