Kırşehir Belediyespor kendi ve seyircisi önünde lig sonuncusu Zonguldakspor’a boyun eğdi!..

KÖTÜ OYNADIK, KAYBETTİK: 0-2

Bir avuç taraftar İstanbul’dan gelen birisine “başkan” diye tempo tutturması yadırgandı. Yıllardır takımlarının ve yönetimin arkasında duran taraftarların 30-40 kişilik kısmı mevcut yönetimin bulunmasına ve başarıyla takımı yönetmesine rağmen başka bir isme destek vermesi büyük tepki ve öfkelere neden oldu…

Taraftar grupları: “Birileri 2. Lig’de başarılı mücadele eden Kırşehir Belediyespor üzerinde başkanlık hesapları yapmak yerine çok seviyorlarsa yeşil-beyazlı ekibimize sponsor olup, destek versinler.” 


SAHA: Kırşehir Ahi
HAKEMLER: Erhan Kutlu**, Emre Doğu**, Orhan Timurtaş** (Şanlıurfa Böl.)
4.HAKEM: Nabi İzci**
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Bekir Demircan**, Oğuz Özden**, Erbay Eker**, Tugay Adamcil**, Volkan Kılıç** (Dk.46: Serhat Yeşilördek*), Can Muhammet Vural** (Dk.53: Emre Pehlivan*), Fatih Çıplak* (Dk.71: Tarık Kurt*) Hakan Erçelik* (Dk.28: Hasan Kaşıkara**) , Mehmet Eksik**, Savaş Yorulmaz**, Ozan Karabacak** (Dk.46: Mert Ilıman**)
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Hakkı Hocaoğlu
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan Ören***, Selim Şahin***, Hakan Çevik***, Emre Kara**, Ertuğrul Şenlikoğlu***, Sefa Aksoy*** (Dk.88: Ali Osman Karnapoğlu*), Rıdvan Bingöl*** (Dk.64: Şahinali Terzi**), Aykut Emre Yakut***, Ercüment Eray Ataklı***, Fatih Bektaş*** (Dk.68: Eyüp Akcan**), Atilla Yıldırım** (Dk.88: Oğuzhan Matur*)
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Demir
SARI KARTLAR: Dk.5: Hakan Erçelik, Dk.35: Volkan Kılıç (Kırşehir Belediyespor) / Dk.35: Atilla Yıldırım, Dk.36: Emre Kara, Dk.51: Sefa Aksoy (Zonguldak Kömürspor)
GOLLER: Dk.6: (Penaltı) Atilla Yıldırım, Dk.56: Fatih Bektaş (Zonguldak Kömürspor)
(HABER: SALİH GÜNER)
TFF 2.Lig Beyaz Grubun 4.Haftasında Kırşehir Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı lig sonuncunu Zonguldak Kömürspor’a 2-0 yenilerek hayal kırıklığı yarattı.
Geçen haftayı bay geçip, ligin ilk iki haftasında galip gelerek 6 puan toplayan Kırşehir Belediyespor ile ilk 3 haftada 3 mağlubiyet alan Zonguldak Kömürspor ortaya koyduğu kötü futbol yenilgiyi de beraberinde getirdi. Her iki yarıda bulduğu gollerle Kırşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup eden konuk Zonguldakspor’un gollerini Atilla ve Fatih’in atarken, ilk üç puanı hanesine yazdırmayı başardı.
Maça konuk takım Zonguldak Kömürspor başladı.
DK.6-PENALTI-GOL: Konuk takım Zonguldak Kömürspor sağdan köşe atışı kazandı. Köşe atışını Aykut Emre Yakut  kullandı. Kırşehir Belediyespor savunması  Volkan Kılıç ile uzaklaştırmak isterken topu Ercüment Eray Ataklı alarak  sağdan ceza alanına girdi. Ercüment Eray’ın içeriye doldurduğu topu Hakan Erçelik eliyle kesince hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Atilla Yıldırım kullandı. Atilla, plase bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
Dk.8: Konuk takım sağdan Ercüment Eray Ataklı ile atağa çıktı. Ercümet, sağdan inip pasını ceza alanı içindeki Aykut Emre Yakut’a çıkardı. Boşta kalan Aykut Emre’nin şutu kaleci Bekir Demircan da kaldı.
Dk.9: Kırşehir Belediyespor soldan Fatih Çıplak ile geldi. Fatih ile Ozan paslaşmasında Fatih topu önünde buldu. Kaleyi sol çaprazdan gören Fatih’in sert şutu kaleci Sinan Ören de kaldı.
Dk.40: Kırşehir Belediyespor köşe atışı kazandın. Köşe atışını Savaş Yorulmaz kullandı. Savaş, pasını yerden Can Muhammet Vural’a çıkardı. Can Muhammet’in gelişine vuruşunda top yandan auta çıktı.
Dk.42: Kırşehir Belediyespor sağdan Tugay Adamcil ile çıktı. Tugay,  ceza alanı içindeki Ozan Karabacak’ı gördü. Ozan’ın şutunda top yanda dışarı çıktı ve ilk yarı konuk ekibin penaltıdan attığı golle 0-1 bitti.
Dk.49: Konuk Zonguldak Kömürspor köşe atışı kazandı. Köşe atışını Sefa Aksoy kullandı. Sefa’nın penaltı noktasına gönderdiği topla Selim Şahin buluştu.  Müsait durumda Selim’in kafa şutunda top yandan az farkla auta çıktı.
     DK.56 GOL: Konuk takım Zonguldak Kömürspor sağdan atak geliştirdi. Orta sahadan atılan topla Ercüment Eray Ataklı sağdan hızla ceza alanına indi. Ercüment Eray, ceza alanına girip kaleci Bekir Demircan’ın yanında pasını boşta bulunan Fatih Bektaş’a çıkardı. Elverişli pozisyonda Fatih Bektaş topu boş kaleye göndererek takımını 2-0 öne geçirdi.
Dk.90: Kırşehir Belediyespor sağdan atağa çıktı. Erbay’ın pasıyla buluşan Hasan Kaşıkara’nın sert şutunda top yandan auta çıktı.
5 dakikalık uzatmada da sonuç değişmeyince karşılaşma Kırşehir Belediyespor’un 2-0’lık mağlubiyeti ile sona erdi. 


MAÇTAN NOTLAR…

* SEZONA güzel bir başlangıç yapan Kırşehir Belediyespor bu sezon oynadığı üçüncü maçından istediği sonucu alamadı ve ilk yenilgiyi tattı. Yeşil-beyazlılar mutlak galibiyet parolası ile çıktığı Zonguldak Kömürspor karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve sahadan 2-0'lık yenilgi ile ayrılırken, puan cetvelinde ikinci sıradan beş basamak birden aşağıya inerek 7. Sırada yer buldu.
* Sahada 2-0 yenik duruma düştüğü ve taraftar desteğine ihtiyacı bulunduğu bir sırada bir avuç taraftar İstanbul'dan gelen birisine “başkan” diye tempo tutturması yadırgandı. Yıllardır takımlarının ve yönetimin arkasında duran taraftarların 30-40 kişilik kısmı anlaşılmaz bir tutum içine girerek mevcut yönetimin bulunmasına ve başarıyla takımı yönetmesine rağmen başka bir isme destek vermesi büyük tepki ve öfkelere neden oldu.
* Taraftar grupları “Birileri 2. Lig'de başarılı mücadele eden Kırşehir Belediyespor üzerinde başkanlık hesapları yapmak yerine çok seviyorlarsa yeşil-beyazlı ekibimize sponsor olup, destek versinler” diye tepki gösterirken, iki taraftar grubunun karşılıklı atışmaları üzüntü ile karşılandı. Tribünde oturan Kulüp Başkanı Mustafa Bulut ve yönetim kuruluna Ahi Stadı'ndaki 2 bin 500'e yakın taraftar sahip çıkarak destek verdi. Başkan Bulut ta taraftarların jestine ayağa kalkarak alkışla destek vermesi dikkat çekti. (HABER: SALİH GÜNER)