Teknik Direktör Sinan Özdoğan, “Lige kadar her konuda hazır olmak tek hedefimiz”

Kırşehirspor’un sezon açılışı yarın

Yeni sezonda Kırmızı Grupta mücadele edecek Kırşehir FK Spor, 27 Ağustos Cumartesi günü Başkent’te saat 17.00’de Ankara Demirspor’la lige “merhaba” diyeceği önemli maçın hazırlıklarını yürütüyor.

Teknik Direktör Sinan Özdoğan, yarın günü saat 17.00’de Ahi Stadı’nda sezon açılışı yapacaklarını belirterek tüm tarafları açılışa davet etti.

Ligin ilk maçını 27 Ağustos’ta Ankara Demirspor ile yapacaklarını belirten Özdoğan,  lige kadar takımın tüm eksiklerini gidermek için yoğun çaba harcayacaklarını ifade etti.

Koşan, pres yapan ve gelecek vaad eden bir kadro kurduklarına dikkat çeken Sinan Özdoğan, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yeni sezon genç ve kabiliyetli futbolculardan kurulu bir takımımız var. Yeni kadromuzdaki futbolcuların büyük çoğunluğu koşan, pres yapan, rakibi yıpratan, asla teslimiyetçi olmayan skora razı olmayan, maçı 90 dakika bırakmayan, temposu yüksek koşan oyunculardan oluşuyor. Tabi taraftarlarımızın beklentisi her zaman yüksek oluyor. Ama şunu ifade etmek isterim takımımız bu grupta başarılı olacak ve üst sıraları zorlaşacağız. Şu an yönetimimizin gol bölgesine iki santrfor almak için girişimlerini sürdürüyor. Ben de takımımızın son durumu hakkında bir hazırlayarak yönetime sundum. Onlar da gereğini yapacaklar diye düşünüyorum. Ligin başlamasına şunun şurasında 10 günümüz kaldı. Bu süreyi çok iyi değerlendirmek zorundayız. Çok çalışarak eksiklerimizi gidermenin çabasındayız. Bu hafta sonu sezon açılışımızı komşu kulüplerimizden Kırıkkalespor ile yapacağız. Şimdiden bütün taraftarlarımızı sezon açılışımıza davet ediyorum. Gelecek hafta da lig başlayacak. Lige kadar her konuda hazır olmak tek hedefimiz.”

Bilindiği üzeri Kırşehirspor’un bu sezon ki rakipleri Zonguldak Kömürspor, 1461 Trabzon FK, Adıyaman Futbol Kulübü, Ankara Demirspor, Balıkesirspor, Bucaspor 1928, Diyarbekirspor, Etimesgut Belediyespor, Fethiyespor, Kastamonuspor, İskenderunspor AŞ, Karacabey Belediyespor, Kocaelispor, Pazarspor, Sarıyer, Serik Belediyespor, Vanspor FK, Uşakspor AŞ ve Kırklarelispor olmuştu.

TFF 2’nci Lig Kımızı Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehirspor’un ilk yarıda oynayacağı maçların ayları belli oldu. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 19 haftalık zorlu periyotta en fazla maçını Ekim ayında yapacak. Kırşehir temsilcisi Ekim ayında 6 karşılaşma birden oynayacak.

27 Ağustos’ta başlayacak olan TFF 2’nci Lig’de Kırşehirspor Ağustos ayında sadece Ankara Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Eylül ayının ilk maçında evinde Kocaelispor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekibimiz Eylül ayında Kırklarelispor (İ), Serik Belediyespor (D), Sarıyer (İ) ve Bucaspor ile (D) karşılaşacak. Eylül ayında yeşil-beyazlı ekibimiz 5 maç oynayacak.

Ekim ayı Kırşehirspor’un ilk yarıda en fazla maça çıkacağı ay olarak kayıtlara geçecek.

Yeşil-beyazlı ekibimiz Ekim ayında Uşakspor (İ), Balıkesirspor (D), Pazarspor (İ), Fethiyespor (D), Hekimoğlu Trabzon (İ) ve Adıyamanspor (D) karşılaşacak. Kırşehir Belediyespor Ekim ayında 6 karşılaşma oynayacak.

Kasım ayında ise Kırşehirspor 4 karşılaşmaya çıkacak. Kırşehir ekibi Zonguldakspor (İ), Vanspor (D), İskenderunspor (İ) ve Diyarbekirspor (İ) karşılaşacak.

İlk yarının son ayında yani Aralık’ta ise Kırşehirspor Karacabey (İ), Etimesgut Belediyespor (D) ve Kastamonuspor (İ) ile karşılaşırken Aralık ayında 3 karşılaşma oynayacak.

KIRŞEHİR FK SPOR’UN İLK YARI FİKSTÜRÜ

1.HAFTA: (27 Ağustos Cumartesi) Ankara Demirspor-Kırşehir FK

2.HAFTA: (4 Eylül Pazar) Kırşehir FK-Kocaelispor

3.HAFTA: (10 Eylül Cumartesi) Kırşehir FK-Kırklarelispor

4.HAFTA: (14 Eylül Çarşamba) Serik Belediyespor-Kırşehir FK

5.HAFTA: (18 Eylül Pazar) Kırşehir FK-Sarıyer

6.HAFTA: (25 Eylül Pazar) Bucaspor 1928-Kırşehir FK

7.HAFTA: (1 Ekim Cumartesi) Kırşehir FK-Uşakspor A.Ş.

8.HAFTA: (5 Ekim Çarşamba) Balıkesirspor-Kırşehir FK

9.HAFTA: (9 Ekim Pazar) Kırşehir FK-Pazarspor

10.HAFTA: (15 Ekim Cumartesi) Fethiyespor-Kırşehir FK

11.HAFTA: (23 Ekim Pazar) Kırşehir FK-1461 Trabzon FK

12.HAFTA: (30 Ekim Pazar) Adıyaman FK-Kırşehir FK

13.HAFTA: (5 Ekim Cumartesi) Kırşehir FK-Zonguldakspor

14.HAFTA: (13 Ekim Pazar) Van Spor FK-Kırşehir FK

15.HAFTA: (20 Kasım Pazar) Kırşehir FK-İskenderunspor A.Ş

16.HAFTA: (27 Kasım Pazar) Diyarbekir Spor A.Ş-Kırşehir FK

17.HAFTA: (3 Aralık Cumartesi) Kırşehir FK-Karacabey Belediye Spor A.Ş

18.HAFTA: (10 Aralık Cumartesi) Etimesgut Belediyespor-Kırşehir FK

19.HAFTA: (18 Aralık Pazar) Kırşehir FK-Kastamonuspor

(HABER: CUMHUR ASLAN)