SAHA: 2 Nolu Sentetik Saha/Kırşehir
HAKEMLER: Deniz Çalışkan***, Mehmet Ali Açıkgöz***, Buket Uzun***
KIRŞEHİRSPOR: Ali***, Süleyman***, Abdurrahman***Yasin Tekin***, Kadir*****, Yasin***,Berke***, Alpay***, Oğuzhan****, Baran***, Oğuzhan Metin****
ANTRENÖR: Mehmet Demiryürek, Yasin Adır
MUCURSPOR: Eray**, Yusuf**, Akif**, Samet**, Umut**, Raif**, Hazar**, Ömer**, Yasin**, Sezer**, Abdullah**, Vedat****
ANTRENÖR: Gökhan Çetin
GOLLER: Dk.4, 7, Raif, 19 Hazar, Dk.67 Sezer (Mucurspor), Dk.30 Oğuzhan, Dk.32, 70 Kadir (Kırşehirspor)
U-15 Ligi’nde geçtiğimiz hafta Evranspor’u yenerek şampiyonluğu garantileyen Kırşehirspor, Pazar günü oynanan maçta Mucurspor’a 3-2 yenildi. Karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılan yeşil-beyazlılar topladığı 7 puanla şampiyonluğunu ilan etti.
Cumartesi günü 2 No’lu Sentetik Saha’da oynanan ve Deniz Çalışkan’ın yönettiği maça Mucurspor daha atak bir futbolla başladı. Kırmızı-beyazlılar 4.dakikada Raif’in golüyle 1-0 öne geçti. 7.dakikada sahneye yine çıkan Raif skoru 2-0, 19.dakikada Hazar 3-0 yaptı. Kırşehirspor bu yediği şok golleri üzerinden çabuk atarken, 30.dakikada Oğuzhan skoru 3-1 yaptı. 32.dakikada Kadir serbest vuruştan skoru 3-2’ye getirdi.
Mücadelenin ilk yarısını Mucurspor 3-2 önde tamamladı.
İkinci yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, 67.dakikada Sezer Mucurspor adına skoru 4-2 yaptı. Karşılaşmanın son dakikalarında kazanılan penaltı atışını Kadir gole çevirince skoru 4-3 yaptı.
Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve Mucurspor, şampiyon Kırşehirspor’u 4-3 mağlup etti.
Sahadan 4-3 mağlup ayrılan Kırşehirspor, 4 maçta topladığı 7 puanla şampiyon olurken, karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa töreninde, Şampiyon Kırşehirspor’a kupalarını ve madalyalarını Kırşehir ASKF Başkanı Mehmet Şahin verdi.
Daha sonra karşılaşmanın oynandığı 2 No’lu sahada Kırşehirspor teknik heyeti, futbolcular ve idareciler toplu olarak fotoğraf çekindiler.