Yeşil-beyazlı temsilcimiz, bugün sahasında Kırklarelispor’u konuk edecek…

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grup 3’üncü hafta maçında temsilcimiz Kırşehirspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde Trakya ekibi Kırklarelispor’u konuk edecek. Saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmaya Ahi Stadyumu ev sahipliği yapacak.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 3’üncü hafta maçlarının tamamı bugün oynanacak. Temsilcimiz Kırşehirspor, bugün Kırklarelispor’la karşı karşıya gelecek. Ahi Stadyumundaki karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

2022-2023 Futbol sezonunun ilk maçını deplasmanda Ankara Demirspor’a karşı oynayan Kırşehirspor maçtan golsüz berabere kalarak 1 puanla dönmesinin ardından geçtiğimiz hafta kendi sahasında konuk ettiği ve olaylara sahne olan Kocaelispor’a ilk yarıda yediği golle sahadan 1-0’lık skorla mağlup ayrıldı. Kocaelispor yenilgisinin ardından Teknik Direktör Sinan Özdoğan istifa etmişti.

Sahasındaki üst üste 2’nci maçına çıkacak olan Kırşehirspor, Kırklarelispor’u eli boş göndererek Kocaelispor maçında üzdüğü taraftarların gönlünü almak istiyor.

Rakip Kırklarelispor ise ilk 2 haftada Kırşehirspor gibi 1 puan aldı. Trakya’nın yeşil-beyaz ekibi sezona deplasmanda Kocaelispor’a karşı 2-1’lik yenilgiyle başladı. Bu yenilginin sonrasında geçtiğimiz haftada sahasında Adıyamanspor’la golsüz berabere kaldı.

Öte yandan Kırşehirspor ile Kırklarelispor Cumartesi günü Ligde 7’nci kez karşı karşıya gelecek. Bundan önce oynanan 6 maçın 3’üncü Kırşehirspor, 2 karşılaşma beraberlikle sonuçlanırken, 1 maçı da Kırklarelispor kazandı.

Bu iki takım arasındaki ilk maç 28 Ekim 2020 tarihinde Kırklareli’nde oynanandı. Yeşil-beyazlı ekibimiz Ahmet Karadayı’nın attığı golle 1-0 mağlup etmişti.

Bu karşılaşmanın ardından 2’nci yarıda oynanan maç ise gol düellosuna sahne oldu. 4 Mart 2021 tarihinde Ahi Stadyumunda oynanan maçı Kırklarelispor 2-3 kazandı.

Ligdeki maçların ardından Kırşehir ve Kırklarelispor Play-Off’ta karşı karşıya geldi. İlk maçı 2-1 kazanan Kırşehirspor, 2’nci maçta evinde golsüz berabere kalarak bir üst tura yükselmişti.

Geçtiğimiz sezon iki takım yine aynı grupta karşılaştı. Ahi Stadyumundaki maç 0-0 sona ererken, deplasmandaki maçı 4-0 kazanmıştı.

İki takım 6 kez karşılaştı. Bu 6 maçta Kırşehirspor rakip filelere 9 gol atarken, kalesinde ise 4 gol gördü.

3’üncü haftanın maç programı ve hakemler şöyle:

Saat 15.30 Van Atatürk Stadı: Silahtaroğlu Vanspor FK-1461 Trabzon (Ali Yılmaz-Gaziantep)

Saat 16.00 Ankara TCDD Tesisleri: Ankara Demirspor-Sarıyer (Şevket Teker-Manisa)

Saat 16.00 Kırşehir Ahi Stadı: Kırşehir Belediyespor-WeecoınsKırklarelispor (Raşit Yorgancılar-Konya)

Saat 16.00 Gazi Stadı: GMG Kastamonuspor-Bucaspor 1928 (Süleyman Bahadır-Eskişehir)

Saat 16.30 Karaelmas Kemal Köksal Stadı: Zonguldak Kömürspor-Adıyaman FK (Erdem Mertoğlu-Samsun)

Saat 16.30 Belediye Derince Stadı: Kocaelispor-Serik Belediyespor (Ayberk Demirbaş-İzmir)

Saat 17.00 Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı: Etimesgut Belediyespor-Uşakspor AŞ (Yücel Büyük-Rize)

Saat 19.00 Yeni Hatay Stadı: İskenderunspor AŞ-Fethiyespor (Selim Özen-Diyarbakır)

Saat 19.00 Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadı: Karacabey Belediyespor-Balıkesirspor (İlker Yasin Avcı-İstanbul)

Saat 19.00 Diyarbakır Stadı: Diyarbekirspor-Pazarspor (Gürcan Hasova-Ankara) (HABER: İLKNUR ÖNCÜ)