TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir FK, Kızılcahamam’da ikinci etap çalışmalarında güç depoluyor.

16 Temmuz’da ilk etap çalışmaları  için toplayan ve 15 gün Güneykent Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Kırşehir FK Teknik Direktör Sinan Özdoğan yönetiminde Kızılcahamam’da ikinci etap çalışmalarına başladı. 1 Ağustos’ta başlayan çalışmalar 10 Ağustos’a kadar devam edecek.

Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Sinan Özdoğan, “27 Ağustos’ta başlayacak lige çok iyi bir şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Geçen yılki futbolcularımızla yeni gelen futbolcularımızı kaynaştırıp, onların yeteneklerini belirleyerek, eksik yönlerimizi gidermeye çalışıyoruz. Kızılcahamam’da 10 gün daha çok güç toplayarak, eksiklerimizi en aza indirerek dönmek istiyoruz” diye konuştu.    

Öte yandan yeşil-beyazlı ekibimizde transfer çalışmaları da devam ediyor.

Transfer çalışmalarına devam ettiklerini, takımın gol bölgesinde daha etkili olabilmesi için 1 ya da 2 santrfor almak istediklerini belirten Başkan Çağatay Han Torun, “Takımımızın lige çok iyi bir başlangıç yapması için bütün gücümüzü ortaya koyuyoruz. Teknik heyetimizin talepleri ve bizim belirlediğimiz isimlerle görüşüp kaliteli bir kadro kurmanın çabası içindeyiz. Şu anda takımımızın santrafor mevkiini güçlendirmek için arayışlarımızı sürüyor. Bu bölgeye 1 ya da 2 futbolcu alarak transferi kapatmak istiyoruz” dedi.

Yeşil-beyazlı ekibimizde geçen sezon Kırşehir FK’da forma giyen Tugay Adamcıl, Mert Ilıman, Fatih Çıplak, Volkan Kılıç, Osman Bodur, Nuh Aşkın ve kaleci Bekir Demircan ve son olarak Ozan Karabacak’ın kendi istekleri ile kulüpten ayrılırken,  Aksarayspor’da forma giyen stoper Fatih Çolak, Iğdırspor’da forma giyen kaleci Mustafa Güngör, Elazığ Karakoçanspor’da forma giyen sağ bek Fatih Kızılay, Kahta 02 Spor’dan Oğulcan Şahin, Fatsa Belediyespor’dan Enver Yıldız ve Başkent Gözgözler Akademi FK’da forma giyen orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut ve İnegölspor’dan Ali Kılıç, Başakşehir Futbol Kulübü'nden Abdülkadir Çelik, Buca 1928 Spor’dan Ahmet Sun ve son olarak stoper Sinan Alıntel yeşil-beyazlı ekibimizle sözleşme imzalamıştı. (HABER: CUMHUR ASLAN)