Yeşil-beyazlı temsilcimiz Pazar günü deplasmanda Bucaspor’la karşısında galibiyetle dönmek istiyor 

KIRŞEHİRSPOR 3 PUAN İÇİN İZMİR’DE 

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta 6 hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak 10 karşılaşmayla devam edecek. 
 5 haftada 2 yenilgi, 3 beraberlik alarak ligin sıralarında yer alan temsilcimiz Kırşehirspor, deplasmanda Bucaspor ile karşı karşıya gelecek. Yeni Buca Stadyumundaki karşılaşma Pazar günü saat 19.00’da oynanacak. Yeşil-beyazlı ekibimizde tek hedef galibiyet özlemini Bucaspor maçında dindirmek istiyor.
Pazar günü saat 19.00'da Yeni Buca stadyumunda oynanacak olan Bucaspor-Kırşehirspor maçını Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Sait Tuzcu yönetecek.
Sait Tuzcu'nun Zorlu 90 dakikada yardımcılıklarını ise Yalova bölgesinde Serdar ile Kocaeli bölgesinden Burak Celep ile Mehmet Güngör yapacak. 
Lige Ankara Demirspor beraberliği ardından Kocaelispor yenilgisi ile başlayan Kırşehirspor, Kırklarelispor ile berabere kalıp deplasmanda Serik Belediyespor’a 3-0 mağlup olduktan sonra geçtiğimiz haftada 10 kişi kalmasına rağmen Sarıyer ile 1-1 berabere kalmıştı.
Rakip Bucaspor ise oynadığı 5 karşılaşmada 9 puan çıkardı ve 5’inci haftanın sonunda 5’inci sırada yer alıyor.
    Hakem hatalarıyla 4 puanlarının gasp edildiğini belirten Kırşehirspor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, Merkez Hakem Kurulu’nun artık hakemlerle ilgili gerekenlerin yapılması gerektiğini, hiçbir kulübün hakem hatalarıyla artık canlarının yanmamasını arzu ettiklerini söyledi.
    Takımının her geçen daha iyi futbol oynadığını ve taraftarlarının gönlünü kazandığını da belirten Başkan Torun, “Artık güzel oyunumuzu ve mücadelemizin galibiyetle taçlanmasını istiyoruz. İnşallah bu hafta Bucaspor’u yenerek galibiyet özlemimize son verir ve hızla çıkışa geçeriz” diye konuştu.
İzmir temsilcisi lige Karacabey Belediyespor ile golsüz berabere kalarak 1 puanla başladı. Ligin 2’nci haftasında sahasında konuk ettiği Etimesgut Belediyespor’u 2-1’le geçip rakibinin elini boş gönderirken, 3’üncü hafta da deplasmanda Kastamonuspor’la 0-0 berabere kaldı.
Sarı-lacivertli ekip 4’üncü haftada sahasında bu kez bir diğer Başkent temsilcisi Ankara Demirspor’u 1-0’lık skorla galip gelirken, son oynadığı maçta ise Kocaelispor’la 1-1 berabere kaldı. Bu maçların sonunda Bucaspor 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Attığı 4 gole karşılık kalesinde sadece 2 gol gördü.
Kırşehirspor’un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Bucaspor ile bundan önce lig tarihinde 2 kez karşı karşıya geldi. Bu 2 karşılaşma ise geçtiğimiz sezon oynandı.
Ligdeki ilk karşılaşmayı deplasmanda oynayan yeşil-beyazlı ekibimiz rakibini 1-0 mağlup ederken, Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmayı ise yine Kırşehirspor bu kez 3-1’lik skorla kazanmasını bildi.
Kırmızı Grup’ta maçlar Cumartesi günü oynanacak 2 maçla başlayacak. 6'ncı haftanın açılış maçında oynadığı 5 maçta 3 puan toplayan Uşakspor kendi sahasında 9 puanla 4’üncü sırada yer alan Kocaelispor ile saat 16.00’da karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü oynanacak olan bir diğer karşılaşmada ise saat 19.00’da ise Balıkesirspor sahasında Ankara Demirspor’u konuk edecek.
Yeşil-beyazlı ekibimizin yarın sabah İzmir’e hareket etmesi bekleniyor.
Pazar günü ise birbirinden zorlu 8 maç oynanacak. Kırşehirspor deplasmanda Bucaspor ile karşılaşırken, gruptaki diğer maçların programı şöyle:
Adıyamanspor-Diyarbekirspor, 1461 Trabzon-Karacabey Belediyespor ve Pazarspor-Kastamonuspor, Zonguldakspor-İskenderunspor, Kırklarelispor-Vanspor, Sarıyer-Serik Belediyespor, Fethiyespor-Etimesgut Belediyespor. (HABER: İLKNUR ÖNCÜ)