Kırşehirspor, bu sezon oynadığı 6 maçta henüz galibiyetle tanışamadı.

Yeşil-beyazlı ekibimiz bu 6 maçta 4 beraberlik, 2'de yenilgi alıp 4 puanla 16'ncı sırada yer aldı.

Kırşehirspor, Ligde üst üste oynayacağı 3 karşılaşma alt sıralarda yer alan takımlarla olacak.

Kırşehir temsilcisi, 1-9 Ekim arasına gelen 10 günde 3 önemli karşılaşma oynayacak.  Kırşehirspor, Çarşamba günü Türkiye Kupasında evinde Kilis Belediyespor ile karşılaştıktan sonra 1 Ekim Cumartesi günü Uşakspor, 5 Ekim Çarşamba günü Balıkesirspor ile deplasmanda, 9 Ekim Pazar günüde evinde Pazarspor ile karşı karşıya gelecek.

Yeşil-beyazlı ekibimiz oynayacağı bu 3 karşılaşmadan 7 puan çıkartarak alt sıralardan kurtulmak istiyor.

7.HAFTA: Kırşehirspor-Uşakspor A.Ş.

8.HAFTA: Balıkesirspor-Kırşehirspor

9.HAFTA: Kırşehirspor-Pazarspor

KIRŞEHİRSPOR’UN RAKİPLERİ DİSİPLİN KURULU’NDA…

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı grupta mücadele eden ve haftayı deplasmanda Bucaspor karşısında aldığı 1 puanla tamamlayan Kırşehirspor’un rakiplerinden Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor Kulübü TFF Disiplin Kuruluna sevk edildi.

Geçtiğimiz hafta Zonguldak’ta oynanan ve 2-1 ev sahibi Zonguldakspor’un galibiyeti ile sona eren maçta bazı istenmeyen olaylar yaşandı. Hukuk Müşavirliği'nce 26.09.2022 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları doğrultusunda Zonguldakspor PFDK'ya sevk edildi.

Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor Kulübü'nün 25.09.2022 tarihinde oynanan Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor-İskenderunspor A.Ş. TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine, Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor Kulübü futbolcusu Ercüment Eray Ataklı'nın aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 26.09.2022 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verildi.  (HABER: İLKNUR ÖNCÜ)