Ak Parti Milletvekili Kendirli:
“Kırşehir’e bu sene de şampiyonluğu yaşatacağız”

AK parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Sultanbeyli Belediyespor galibiyetinin ardından teknik heyet, futbolcu, yönetici ve taraftarlarla birlikte Ahi Stadı’nda büyük sevinç yaşadı.
Maçın ardından bir açıklama yapan milletvekili Mustafa Kendirli, galibiyetten dolayı herkesi kutlayarak, “Galibiyetin ardından yaşanan şu ambiyans Kırşehirli hemşehrilerimizin futbola olan sevgisi tabi bizi de coşturuyor. Her maçta burada olduğumuz her hafta sonu maçlarımıza katılmaya çalışıyoruz. Allah’ın izniyle takımımızın arkasındayız. İnşallah şampiyonluğu bu sene de Kırşehirli hemşehrilerimize yaşatacağız. Hep birlikte yaşayacağız. İnşallah bu başarılar devamıyla bir üst ligde inşallah devam edecek diyorum. Bütün takıma ve bu işe emek veren bütün kardeşlerimden hepsinden Allah razı olsun diyorum hepsinin emeğine sağlık teşekkür ediyorum” dedi.
MUZAFFER ASLAN: ŞAMPİYON OLACAĞIZ”
AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan da alınan üç puandan dolayı herkesi kutladı ve “Takımımız bugün gerçekten güzel bir futbol ortaya koydu. Rakip te güçlüydü. Son anlarda biraz zorlandık ama o kırmızı karttan sonra çocuklar bayağı güzel oynadı, direndiler. Hepsine teşekkür ediyorum. Futbolcularımıza, yöneticilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah şampiyon olacağız” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)