Son 2 sezondur olduğu gibi bu yılda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, transfer çalışmaları doğrultusunda önceki gün 1 futbolcuyu daha renklerine kattı. 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz en son Başkent ekibi Hacettepespor’da forma giyen orta saha oyuncusu Volkan Kılıç ile her konuda anlaştı.
Bu sezon genç bir kadroyla ligde mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor’da transfer çalışmaları titizlikle sürüyor. Kadrosuna kattığı genç oyuncularla Play-Off, oradan da şampiyonluğu kovalayacak olan yeşil-beyazlı ekibimiz geçtiğimiz sezon 2’nci Futbol Ligi’nde mücadele eden Başkent ekibi Hacettepespor’da forma giyen ve 23 maça çıkan Volkan Kılıç’ı renklerine bağladı.
Kırşehir Belediyespor’un son olarak renklerine bağladığı Volkan Kılıç, 2 Ocak 1997 yılında Samsun’un Bafra İlçesi’nde dünyaya geldi. Futbol kariyerine de 2014-2015 sezonunda Gençlerbirliği’nde başlayan Volkan, U19’dan U21 Ligi’ne kadar 4 sezon alt kategorilerde formasını giydi. Gençlerbirliği’nin ardından 2016 sezonunda bir diğer Başkent ekibi Hacettepespor’a transfer olurken, Hacettepe’den sonra Erzincanspor, Bucaspor ve son 2 sezondur da Hacettepespor formasıyla 2’nci Ligi’nde boy gösterdi.  Volkan Kılıç’ın Kulüp kariyerine baktığımızda 124 maça çıkan genç futbolcu bu 124 maçta rakip filelere 12 gol göndermeyi başardı. 
Geçen hafta Osmaniyespor’dan Sırat Yeşilördek ile Gümüşhanespor’dan Hasan kaşıkara’yı transfer eden Kırşehir Belediyespor hem genç, hem de tecrübeli isimlerle gücüne güç katmak istiyor.
Sırat Yeşilördek 1 Mart 1997 yılında Ankara’nın Altındağ İlçesi’nde dünyaya geldi. Futbola da doğduğu yer olan Altındağspor’da başlayan Sırat, 2 yıl Altındağ forması giydikten sonra bir diğer Başkent temsilcisi Kazanspor’a transfer oldu. 1 yıl Kazanspor’da top oynadıktan sonra kendisini 2 yıllığına Gebzespor’a bağlayan imzayı attı. Sırat Yeşilördek, daha sonra Sultanbeyli Belediyespor ve son olarak ta Osmaniyespor forması giydi. Sırat Yeşilördek 128 maçta 10 gol atma başarısı gösterdi.
Yeşil-beyazlı temsilcimizin yeni transferlerinden Hasan Kaşıkara 13 Şubat 1995 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. Futbola 2012-2013 yılında İzmir’in Bucaspor takımında başlayan Hasan, 8 yıl Bucaspor formasını terlettikten sonra Aydınspor ve Ardından Payasspor’a transfer oldu. Hasan Kaşıkara son 3 sezondur Gümüşhanespor forması giyiyor. Başarılı futbolcunun kulüp kariyerine baktığımızda 173 maçta 40 gol atma başarısı gösterdi. (HABER: SALİH GÜNER)