Yeni sezon hazırlıklarının ilk ve ikinci etabını Kırşehir’de üçüncü etabını ise Bolu’da tamamlayan Kırşehir Belediyespor’da gözler, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Pazarspor maçına çevrildi.
Kırşehir Belediyespor hafta sonu deplasmanda Pazarspor ile oynayacağı sezonun açılış maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti.
Yeni transferler gücüne güç katan yeşil-beyazlılar, sezonun ilk hafta maçında deplasmanda Pazarspor’u yenerek sezona galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor.
Yeşil-beyazlılar Pazarspor maçı hazırlıkları çerçevesinde dün taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
Kırşehir Belediyespor, Güneykent Tesisleri’nde saat 17.00’de başlayan antrenmana tam karo katıldı. Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu, antrenman öncesinde futbolcularla sahada kısa bir toplantı gerçekleştirdi.
Hocaoğlu, sezona iyi bir başlangıç yapmaları gerektiğini yinelerken, bu doğrultuda Pazarspor maçını kazanmak zorunda olduklarına dikkat çekti.
Toplantının ardından ısınma koşusuyla başlayan antrenman 5’e 2 top kapmanın ardından taktik çalışmayla devam etti. Kırşehir Belediyespor bugün yapacağı antrenmanla Pazarspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Öte taraftan, Beyaz grupta ilk haftanın maçlarında Zonguldak Kömürspor-Akhisarspor, Teco Karacabey Belediyespor AŞ-Eskişehirspor, Şanlıurfaspor-Ankara Demirspor, Kırklarelispor-Nazilli Belediyespor, Karatay Termal 1922 Konyaspor-Tarsus İdmanyurdu, Bucaspor 1928-Isparta 32 Spor, GMG Kastamonuspor-Pendikspor, Pazarspor-Kırşehir Belediyespor, Amed Sportif-Uşakspor AŞ karşı karşıya gelecek. Anagol 24 Erzincanspor ilk haftayı BAY geçen takım olacak.
Bu maçlara Karaelmas Kemal Köksal Stadı, Kırklareli Atatürk Stadı, Konya Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı, Kastamonu Gazi Stadı, Pazar İlçe Stadı, Diyarbakır Stadı, İzmir Yeni Buca Stadı ve Bursa Karacabey M. Fehmi Gerçekler Stadı ev sahipliği yapacak.
İlk hafta mücadelesinde 9 maçın 4’ü 20.00’de başlayacak. Gece maçı diye tabir edilen bu maçların heyecanı Diyarbakır, İzmir, Bursa ve Şanlıurfa’da yaşanacak. Diğer maçların başlama saati 15.30, 16.00 ve 16.30 olarak belirlendi.  (HABER: SALİH GÜNER)