STAD: 19 Eylül Stadı/Ordu
HAKEMLER: Özgür Reha Alıcı**, Hüseyin Otyakmaz**, Hacı Mehmet Ekmekyermez**(Kayseri)
DÖRDÜNCÜ HAKEM: Eren Gökmen*(Zonguldak)
GÖZLEMCİ: Ahmet Çifci (Samsun)
TEMSİLCİ: Mustafa Saral (Trabzon)
YENİ ORDUSPOR: Murat Demir**, Ramazan Sal**, Furkan Işıkdemir**(Dk.77 İbrahim Bingöl*), Mustafa Öztürk**, Fatih Şerifoğlu**(Dk.66 Burak Aydın*), Sebahattin Usta**(Dk.46 Hasan Kaya*), Fatih Özçelik**, Kerim Bölük**, Mustafa Kayabaşı**, Fatih Selimhan Solmaz**, Kerim Hakan Vapurluoğlu**
YEDEKLER: Mertcan Elik, Abdulsamet Burak, Asım Can Çaykıran, Selim Şahinbaş,
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Özer
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Hamdi Tevfik Altıok**, Erdinç Karataş**, Fatih Şen**, Emre İşçiler** (Dk.70 Fırat Aras*) Turgay An**, Mahmut Sönmez**(Dk.83 Mert Narin*), Uğur Ayhan**, Murat Şimşek**, Taha Batuhan Yayıkçı**, Emre Bayrak**, Sinan Uzun**
YEDEKLER: Fatih Demirlek, Bora Yelken, Serhat Velioğlu, Ogün Bayrak, Cihad Ateş
TEKNİK DİREKTÖR: Selahaddin Dinçel
SARI KARTLAR: Fatih Şerifoğlu, Fatih Selimhan Solmaz (Yeni Orduspor), Taha Batuhan Yayıkçı, Ogün Bayrak (Kırşehir Belediyespor
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: Yok

TFF 3.Lig 2.grupta temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, sezonun ilk maçında deplasmanda Yeni Orduspor’la karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve kıran kırana geçen maç golsüz sona erdi.
7 yıl sonra 3. Lig’te mücadele etme hakkı kazanan Kırşehir Belediyespor, Selahattin Dinçel yönetiminde ilk çıktığı deplasmandan 1 puanla dönerken, Cumartesi gfünü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Adıyamanspor maçı öncesi moral buldu.
Yeşil-beyazlı ekibimiz her iki yarıda kalesinde pek çok gol tehlike yaşandı. Kalesi Hamdi’nin ve defansımız bu ataklara gol fırsatı vermezken, forvet elemanlarımız eline geçirdikleri birkaç netlik gollük pozisyonu da değerlendiremedi.
Yeni Orduspor’da Fatih Şerifoğlu, Mustafa Kayabaşı, Fatih Solmaz ve Kırşehir Belediyespor’dan ise Taha Batuhan Yayıkcı, Murat Şimşek, Ogün Bayrak sarı kart gördükleri karşılaşmaya Ordu taraftarlarının fazla ilgi göstermemesi dikkat çekti.
MAÇIN DAKİKALARI…
ORDU’NUN 19 Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Yeni Orduspor’un vuruşu ile başlanıldı.
DAKİKA 11: Orduspor maça hızlı başladı. Sol kanattan gelişen atakta Kerim Bölük’ün yerden pasında topla buluşan Mustafa Kayabaşı kaleyi tam karşıdan gören noktadan yerden düzgün vuruşunda top kaleci Hamdi’nin bakışları arasında auta çıktı.
DAKİKA 22: Maçın başından buyana etkili oyununu sürdüren ev sahibi ekip Yeni Orduspor bu dakikada da önemli pozisyon yakaladı. Fatih Şerifoğlu kendi yarı alanından hızlı atakla Kırşehir Belediyespor kalesine yöneldi. Fatih’in sert şutunu Kırşehir Belediyespor file bekçisi Hamdi son anda kornere yolladı.
DAKİKA 35: Kırşehir Belediyespor atağında Turgay’ın pasında topla buluşan Sinan Uzun, yerden köşeye bırakmak istedi kaleci Murat Demir son anda parmaklarının ucuyla meşin yuvarlağı kornere yolladı.
DAKİKA 40: Ramazan Sal’ın uzun pasına hareketlenen Kerim Bölük önce topu kontrol edip ortasında Mustafa Öztürk’ün kafa vuruşunu kaleci Hamdi iki hamlede kontrol etti ve ilk yarı golsüz sona erdi.
Ev sahibi Orduspor ikinci yarıya daha atak başladı. Yeşil-beyazlı ekibimizin orta saha oyuncuları ileriye top taşırken, rakibe kaptırınca ev sahibi ekip ciddi gol pozisyonlarına girdiler.
DAKİKA 65: Orduspor kendi yarı alanından hızlı çıktı. Mor-beyazlılar Kırşehir savunmasını dengesiz yakaladı. Fatih Özçelik savunmanın arasından bir bir sıyrılarak kaleci Hamdi’yid e geçin topu ağlara yollamak isterken, araya giren Emre Bayrak son anda topu gol çizgisinden oyun alanı dışına yolladı.
DAKİKA 79: Kırşehir Belediyespor atağında Mahmut’un ortasında savunmadan seken topu önünde bulan Emre Bayrak ceza yayı üzerinden vuruşunda son anda kaleci Murat uçarak kornere yolladı.
DAKİKA 85: Orduspor’dan Hakan Kerem’in indirdiği topa gelişine voleyle vuran Mustafa Kayabaşı üstten auta yolladı.
İlerleyen dakikalarda her iki takımın da gol çabaları sonucu etkilemeyince karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel
“LİGE PUANLA BAŞLADIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, Orduspor karşılaşmasında aldıkları 1 puanı sevindiklerini söyledi.
Sezonun ilk maçında grubun iddialı ve güçlü ekiplerinden Orduspor’la golsüz berabere kalarak, lige bir puanla başlayan yeşil-beyazlı Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, bir puana sevindiklerini açıkladı.
Maçın ardından gazetemize bir açıklama yapan Dinçel, “Oyun anlamında rakibimiz ile dengeli bir futbol oynadık. Neticesinde son vuruşlarda etkisiz kaldık. Ligin ilk maçında alınan her zaman değerlidir. Bugünkü alınan puandan dolayı sahada yüreğini ortaya koyan futbolcularıma, bizleri desteklemeye gelen cefakar taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.
Ordu’dan alınan bir puanın lig için iyi bir başlangıç olacağına dikkat çeken Teknik Direktör Dinçel, “Elbette biz her maça üç puan parolasıyla çıkacağız. Ama yeni bir takım olduğumuz için bir süre takımımızın oturması, futbolcularımızın birbirlerini tanıması gerekiyor. İyi bir hazırlık dönemi geçirdikten sonra çıktığımız ilk zorlu maçımızda alınan beraberlik bizim açımızdan iyi bir sonuç. Her iki yarıda ele geçirdiğimiz birkaç netlik gol pozisyonumuz vardı. Bunların birini golle süslemiş olsaydık, üç puanla dönmemiz içten bile değildi. Tabi rakibimizin de net birkaç gollük pozisyonları vardı. Kalecimiz ve defansımız buna fırsat vermedi. Maçın geneline baktığımızda arzu ettiğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Çok sık pas hataları yaptık. Bu da futbolcularımızın tam olarak birbirlerini tanıyamamalarından kaynaklandı. Deplasmanda yenilmiyorsan, alınan beraberlik te iyidir. Biz şimdi bu maçı unutup, önümüze bakıyor ve her maça üç puan parolasıyla çıkacağız” diye konuştu.
Ordu’da kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden Teknik direktör Selahattin Dinçel, “Bu kadar zor ve uzak bir deplasmana gelerek bizleri yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tabi gönlümüz isterdi ki buradan onlara üç puan hediye edelim. İnşallah bu hafta sonunda oynayacağımız Adıyamanspor’u yenerek bunu başaracağız” dedi.
Dinçel, Cumartesi günü Ahi Stadı’nda ağırlayacakları Adıyamanspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacaklarını da belirterek hedeflerinin üç puan olduğunu sözlerine ekledi.

TFF 3.LİG 2.GRUP 1.HAFTA PUAN DURUMU

1. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
1 Eylül 2018 Cumartesi
Çatalcaspor-Yeni Altındağspor: 0-0
Bergama Belediyespor-Kızılcabölükspor: 0-0
2 Eylül 2018 Pazar
Yeni Orduspor-Kırşehir Belediyespor: 0-0
Pazarspor-Osmaniyespor: 0-0
Van Büyükşehir Bld.Spor-Karşıyaka: 0-0
Adıyamanspor-Erokspor: 1-0
Elaziz Belediyespor-Kemerspor: 0-2
Düzcespor-Ofspor: 0-0
Sultan Beyli Bld.Spor-Alibeyköyspor: 1-0

2. HAFTANIN MAÇLARI
8 Eylül 2018 Cumartesi
Kırşehir Belediyespor-Adıyamanspor
Kızılcabölükspor-Çatalcaspor
Osmaniyespor-Bergama Bld.Spor
Ofspor-Pazarspor
Altındağ Belediyespor-Yeni Orduspor
Erokspor-Sultanbeyli Bld.Spor
Kemerspor-Van Büyükşehir Bld.Spor
Karşıya-Düzcespor
Alibeyköyspor-Elaziz Belediyespor