SAHA: 2 No’lu Sentetik (Kırşehir)

HAKEMLER: Murat Yağlı

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Murat Yağız Bektaş, Umutcan Taşçı, Enes Tuğra Aslan, Hasan Mert Dede, Toprak Batu Oruç, Emirhan Dede, Ali Taha Erdoğan, Melik Kaan, Yusuf, Efe, Vehbi, Kaan, Adem, Arda

ATRENÖR: Serdar Urgan

GENÇLİKSPOR: Efe Buğra, Hasan Kılıç, Berat Akdeniz, Turan Kaan Sarı, Enes Kılıç, Mehmet Akif Özdemir, Kamil Yaz, Hayati Turan, Yiğit, Umut, Ramazan, Kerim

ANTRENÖR: Murat Uyumsal, Taner Özkara

GOLLER: Dk.24 Erhan, Dk.48 Emircan (Kırşehir Belediyespor)

U12 Gençler Ligi’nin 7’nci haftasının kapanış maçında Kırşehir Belediyespor ile Gençlikspor karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve kıran kırana geçen maçı Kırşehir Belediyespor her iki yarıda da attığı gollerle 2-0 kazanadı ve şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.

Pazar günü 2 No’lu Sentetik sahasında oynanan ve Murat Yağlı’nın yönettiği maçın 24’üncü dakikada Erhan’ın uzaktan attığı golle Kırşehir Belediyespor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Mücadelenin 2’nci yarısında Gençlikspor gol için Kırşehir kalesinde daha fazla görülürken, golü ise Emircan Kırşehir Belediyespor adına kaydederek skoru 2-0 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı Kırşehir Belediyespor güçlü rakibi Gençlikspor’u 2-0 mağlup etti ve zirve iddiasını devam ettirdi.

(Haber: SALİH GÜNER)