2. Ligde ilk hafta maçları tamamlandı. Yeşil-beyazlı ekibimizin Turgutlu’dan üzgün döndü…

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR, LİGE YENİLGİ İLE BAŞLADI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2.Lig Kırmızı Grupta yeni sezon heyecanı oynanmayan 1 maç dışında 9 karşılaşmayla başladı. Lige galibiyetle girmek isteyen Kırşehir Belediyespor maç öncesi 8 futbolcusunun Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu eksik lir kadro ile çıktığı Turgutluspor karşısında bir puanı son saniyede kalesinde gördüğü golle kaybetti.
Ligde yaptığı flaş transferler ile adından söz ettiren temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, geçen sezonun 3’üncü Lig Play-Off şampiyonu Turgutluspor deplasmanından eli boş döndü. Diğer yandan şampiyonluk hesapları yapan Sakaryaspor, Eyüpspor gibi takımlar haftayı 3’er puanla kapattı.
2.Lig Kırmızı Grupta 1’inci hafta tek karşılaşma dışında tamamladı. Bayburt İl Özel İdarespor’un kendi sahasında oynayacağı Elazığspor maçı öncesi Bayburtlu futbolcuların yarıdan çoğunun Koronavirüs’e yakalanmasının ardından maç ileri bir tarihe ertelendi. Kastamonuspor-Karacabey Belediyespor maçı da hakemlerin testinin Pozitif çıkması sonucunda tatil edilirken, Pazartesi günü oynanan maçta her iki taraf karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kaldı.
Misli.com 2.Lig Kırmızı Grupta 1’inci hafta maçları tamamladı. Toplam 8 karşılaşmanın oynandığı grupta ilk hafta 17 gol filelerle buluştu. Bu 8 karşılaşmanın 4’ünü ev sahibi, 2’sini deplasman takımı kazanırken 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Geçtiğimiz sezon 2.Liginde de mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, geçen sezon yaptığı hatalardan ders çıkararak yeni sezona yepyeni bir kadroyla başlayan yeşil-beyazlı takımımız ilk maçında Turgutluspor’la karşılaştı. Maçtan günler önce 5, maç günü ise 3 futbolcusunun test sonuçlarının pozitif çıkması sonucunda sahaya 8 eksik futbolcuyla çıkmak zorunda kalan Kırşehir Belediyespor, iyi oynadığı maçta rakibine 90+5’te köşe vuruşundan gelen topa engel olamayınca sahadan 1-0’lık skorla mağlup ayrılarak sezona puansız başladı. Bu sonucun ardından Kırşehir Belediyespor, ilk haftayı 16’ncı sırada Turgutluspor ise 6’ncı sırada tamamladı.
Ligin güçlü ekiplerinden olan Eyüpspor kendi sahasında Pazarspor’u konuk etti. Oldukça zevkli ve bok gollü geçen maçı ev sahibi ekip 4-1 kazanarak ilk haftanın lideri oldu. Karadeniz ekibi Pazarspor ise ilk haftayı 19’uncu sırada tamamladı.
Haftayı galibiyetle kapatan bir diğer ekiplerinden olan Başkent Akademispor, geçtiğimiz yıl oldukça kötü bir grafik çizen ve küme düşen TFF tarafından küme düşme olayının kaldırılmasıyla 2.Ligde devam eden Kardemir Karabükspor ile karşılaştı. Başkent temsilcisi mücadeleyi 3-0 gibi net bir skorla kazanarak 3 puanın sahibi olup ilk haftayı 2’nci sırada tamamladı.
Lige morali başlayan ve şampiyonluğun güçlü ekiplerinden olan Serik Belediyespor’da kendi sahasında güçlü Pendikspor’u 2-0 yenerek 3 puanla başlayıp 1’inci haftayı 3’üncü sırada tamamladı.
Kendi sahasında Bodrumspor’u tek golle yenerek 3 puanın sahibi olan Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor, galibiyetle başladığı 1’inci haftayı 4’üncü sırada tamamladı.
Ligin güçlü ekiplerinden Sakaryaspor, Konya deplasmanında iyi futbolunu tek gollü galibiyetle süslerken, 1-0 kazandığı maçın ardından ilk haftayı 5’inci sırada tamamladı.
Haftanın beraberlikle biten maçlarında ise Kırklarelispor, Sivas Belediyespor’la, Tarsus İdmanyurduspor, Vanspor’la 1-1 berabere kalarak haftayı 1’er puanla kapattılar.
EVDE İLK MAÇ SEYİRCİSİZ
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2.Lig Kırmızı Grupta sezonu Turgutluspor mağlubiyeti ile açan Kırşehir Belediyespor, sezonun ilk iç saha maçını Etimesgut Belediyespor ile oynayacak.
2. Lig Kırmızı grupta ikinci haftanın maç programı açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından hazırlanan fikstüre göre; 10 maçın 10’u 26 Eylül Cumartesi günü oynanacak.
İkinci hafta heyecanı Van, Rize, Sivas, Elazığ, Kırşehir Ankara, Sakarya, Bodrum, Bursa ve İstanbul’da yaşanacak.
Ligde oynanacak tüm karşılaşmalar Cumartesi günü. Maçların başlama saati 15.00, 15.30 ve 15.30 olarak belirlendi.
Grupta sezonu Turgutlyspor yenilgisiyle açan Kırşehir Belediyespor, ikinci haftada ilk iç saha sınavını verecek ve zorlu maç Ahi Stadyumunda oynanacak. Futbol Federasyonu tarafından onaylanan bu değişiklik fikstüre yansıtıldı. 16.00’da başlayacak karşılaşmaya, koronavirüs tedbirleri nedeniyle seyirci alınmayacak.
Kırmızı Grupta haftanın maçları şu şekilde:
Vanspor-Kırklarelispor (Van Atatürk Stadı/15.00), Pazarspor-Tarsus İdmanyurduspor (Pazar İlçe Stadı/15.00), Sivas Belediyespor-Bayburt İl Özel İdarespor (Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi/15.00), Elazığspor-Serik Belediyespor (Elazığ Doğukent Stadı/15.00), Kırşehir Belediyespor-Etimesgut Belediyespor (Ahi Stadyumu/15.30), Başkent Akademi FK-Tugutluspor (Ankara Demirspor Stadı/15.30), Sakaryaspor-Eyüpspor (Sakarya Atatürk Stadı/16.00), Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Kastamonuspor (Bodrum İlçe Stadyumu/16.00), Karacabey Belediyespor-1922 Konyaspor (Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı/16.00), Pendikspor-Kardemir Karabükspor (Pendik Stadı/16.00).
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’UN LİGDE KALAN MAÇLARI
2.HAFTA, 26 EYLÜL CUMARTESİ: Kırşehir Belediyespor-Etimesgut Belediyespor (Ahi Stadyumu/15.30)
3.HAFTA, 4 EKİM PAZAR: Kastamonuspor-Kırşehir Belediyespor (Kastamonu Gazi Stadı/15.00)
4.HAFTA, 10 EKİM CUMARTESİ: Kırşehir Belediyespor-1922 Konyaspor (Ahi Stadyumu/15.00)
5.HAFTA, 14 EKİM ÇARŞAMBA: Eyüpspor-Kırşehir Belediyespor (Eyüp Stadı/15.30)
6.HAFTA, 18 EKİM PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Tarsus İdmanyurduspor (Ahi Stadyumu/14.30),
7.HAFTA, 24 EKİM CUMARTESİ: Kırklarelispor-Kırşehir Belediyespor (Kırklareli Atatürk Stadı/15.00)
8.HAFTA, 1 KASIM PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Vanspor (Ahi Stadyumu/13.30)
9.HAFTA, 7 KASIM CUMARTESİ: Pazarspor-Kırşehir Belediyespor (Pazar İlçe Stadı/13.00),
10.HAFTA, 11 KASIM ÇARŞAMBA: Kırşehir Belediyespor-Sakaryaspor (Ahi Stadyumu/13.30)
11.HAFTA, 15 KASIM PAZAR: Karacabey Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadyumu/13.30),
12.HAFTA, 22 KASIM PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Bodrum Belediyesi Bodrumspor (Ahi Stadyumu/13.30)
13.HAFTA 29 KASIM PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Sivas Belediyespor (Ahi Stadyumu/13.30),
14.HAFTA 9 ARALIK CUMARTESİ: Başkent Akademispor-Kırşehir Belediyespor (TCDD Ankara Demirspor Stadı/13.30)
15.HAFTA 9 ARALIK ÇARŞAMBA: Kırşehir Belediyespor-Pendikspor (Ahi Stadyumu/13.30),
16.HAFTA 13 ARALIK PAZAR: Elazığspor-Kırşehir Belediyespor (Stadyum belli değil/13.00),
17.HAFTA 20 ARALIK PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Bayburt İl Özel İdarespor (Ahi Stadyumu/13.30)
18.HAFTA 26 ARALIK CUMARTESİ: Serik Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (Serik İsmail Oğan Stadyumu/13.30)
19.HAFTA 3 OCAK 2021 PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Kardemir Karabükspor (Ahi Stadyumu/13.30) (HABER: SALİH GÜNER)



1.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
Turgutluspor-Kırşehir Belediyespor: 1-0
Tarsus İdmanyurduspor-Vanspor: 1-1
1922 Konyaspor-Sakaryaspor: 0-1
Serik Belediyespor-Pendikspor: 2-0
Kardemir Karabükspor-Başkent Akademi FK: 0-3
Etimesgut Belediyespor-Bodrumspor: 1-0
Kırklarelispor-Sivas Belediyespor: 1-1
Eyüpspor-Pazarspor: 4-1
Kastamonuspor-Karacabey Belediyespor: 1-1
Bayburt İl Özel İdarespor-Elazığspor: (ERT)

 

2. HAFTANIN MAÇLARI
(26 Eylül Cumartesi)
Kırşehir Belediyespor-Etimesgut Belediyespor
Vanspor-Kırklarelispor
Pazarspor-Tarsus İdmanyurdu
Sivas Belediyespor-Bayburt İl Özel İdarespor
Elazığspor-Serik Belediyespor
Mamak-FK-Turgutluspor
Sakaryaspor-Eyüpspor
Bodrumspor-Kastamonuspor
Karacabey Belediyespor-1922 Konyaspor
Pendikspor-Kardemir Karabükspor