STADYUM: İlçe Stadyumu (Rize-Pazar)

HAKEMLER: Yusuf Aydın**,Burak Gültek**, Barış Çiçeksoyu**

DÖRDÜNCÜ HAKEM: Ahmet Turan Timuroğlu**

GÖZLEMCİ: Baki Tuncay Akkın

TEMSİLCİ: Erdinç Ergün Angın

PAZARSPOR: Muhammet Çavuşoğlu**, Kadir Kaan Yurdakul**, Mehmet Kuruoğlu**, Erkan Çam**, Atakan Ekiz**, Onur Civelek**, Fatih Ergen**, Hüseyin Eray Karataş**, Oğuzhan Demir** (Dk.60 Muhammed Emin Balcılar*), Hakan Aydın**

YEDEKLER: Melikhan Sarı, Emrah Öztürk, Mehmet Demirözü, Burak Özdemir, , Yusuf Ağın, Erdem Karahan

TEKNİK DİREKTÖR: Selçuk Yıldırım kaya

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Bekir Demircan***, Erbay Eker***, Oğuz Özden***, Mehmet Eksik** (Dk.46 Osman Bodur*), Fatih Çiplak***, Volkan Kılıç***, Savaş Yorulmaz*** (Dk.70 Serhat Yeşilördek*) ,  Hakan Erçelik****, Tugay Adamcıl*** (Dk.84 Tarık Kurt*), Ozan Karabacak** (Dk.46 Hasan Kaşıkara*), Can Muhammet Vural*** (Dk.83 Mert Ilıman*)

YEDEKLER: Ömer Kavurkacı, Sırat Yeşilördek, Osman Bodur, Hasan Kaşıkara, Ömer Faruk Taş, Emre Pehlivan

TEKNİK DİREKTÖR: Hakkı Hocaoğlu

SARI KARTLAR: Dk.28 Hakan Aydın, Dk.45 Fatih Ergen (Pazarspor), Dk 28 Ozan Karabacak, Dk.36 Volkan Kılıç, Dk.90 Fatih Çıplak (Kırşehir Belediyespor)

KIRMIZI KARTLAR: Maçta kırmızı kart olmadı

GOLLER: Dk.45+1 Can Vural, Dk.54 Hakan Erçelik, Dk86. Tugay Adamcıl (Kırşehir Belediyespor)

(Haber: SALİH GÜNER)

Kırşehir Belediyespor yeni sezona mükemmel bir futbol ve güzel bir sonuçla  başladı. Yeni baştan kurulan bir kadro ile yeni sezona “merhaba” diyen yeşil-beyazlı ekibimiz, Pazarspor karşısında harika futbolunu skora da yansıtarak sezonu galibiyetle açtı.

Pazar ilçe Stadyumunda oynanan maça etkili bir oyunla başlayan Kırşehir Belediyespor ilk ciddi atağını Ozan Karabacak ile yakaladı. Ozan kaleciyi geçip meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmak isterken ayağı kaydı ve yeşil-beyazlılar öne geçme şansını değerlendirmedi.

Etkili oyununu sürdüren yeşil-beyazlı ekibimiz ilk yarının duraklama dakikalarında sahneye çıkan Can Vural’ın golüyle soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren Kırşehir Belediyespor, maçın 54’üncü dakikasında Hakan Erçelik’in golüyle skoru 2-0 yaptı.

Oyunda ve skorda üstünlüğünü tamamen eline geçiren Kırşehir Belediyespor, mücadelenin 86’ncı dakikasında Tugay Adamcıl’ın golüyle skoru 3-0 yaptı.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Kırşehir Belediyespor, yeni sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Pazarspor’u 3-0’lık net bir skorla yenerek sezona galibiyetle başladı.

Kırşehir Belediyespor, sezonun 2’nci haftasında Pazar günü kendi sahasında Amedspor’u konuk edecek.

GOLCÜ CAN VURAL

ESKİ TAKIMINI YIKTI

Kırşehir Belediyespor’un sezon başında Süper Lig ekiplerinden Can Vural, eski takımı Pazarspor’u yıkan isim oldu. Yeşil-beyazlı futbolcu hem oynadığı futbol hem de attığı şık golle Kırşehir Belediyespor’un zorlu deplasmanda galip gelmesinde başrol oynadı.

Kırşehir Belediyespor, lige fırtına gibi başladı. Yeşil-beyazlı ekibimiz ilk hafta deplasmanda karşılaştığı Pazarspor’u harika bir futbolu ile 3-0’lık galibiyet alarak evine döndü.

Can Vural 3-0 biten karşılaşmada attığı gol ve yaptığı asist ile maça damgasını vurdu.

MAÇIN DAKİKALARI

Pazar günü Pazar İlçesi’nde oynanan maça ev sahibi ekip Pazarspor’un vuruşu ile başlanıldı.

DAKİKA 7: Pazarspor maça etkili başladı. Orta sahadan atılan uzun topa hareketlenen Onur Civelek’ten önce kaleci Bekir uzanarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

DAKİKA 19: Fatih’in pasında topla buluşan Ozan Karabacak, savunmanın ofsayt diye durdu. Duran savunmanın arasından iyi sıyrılarak topla buluşan Ozan bir anda kaleci Muhammed ile karşı karşıya kaldı. Muhammed’i geçen Ozan topu boş kaleye göndereceği an ayağı kaydı ve Kırşehir Belediyespor önemli bir pozisyonu değerlendirememiş oldu.

DAKİKA 24: Ozan Karabacak orta sahadan aldığı topla bir anda Pazarspor yarı alanına kadar ilerledi. Ozan pasını boş pozisyonda bekleyen Can’ı gördü. Can plase vuruşla topu az farkla auta yolladı.

DAKİKA 40: Baskını artıran Kırşehir Belediyespor çok önemli bir pozisyon daha yakaladı. Bu dakikada Hakan Erçelik topla buluştu. Sıfıra kadar inerek yerden pasında Tugay Adamcıl topun gelişine vurdu ve meşin yuvarlak Pazarspor kalecisi Muhammet Çavuşoğlu’nun ellerinde eridi.

DAKİKA 45+1 GOL: Can Vural orta sahadan aldığı topla boş pozisyondaki Tugay’ı gördü. Tugay’da tekrar tek pasla meşin yuvarlağı Can’a verdi. Can’da ceza yayı üzerinden vuruşunda kaleci Muhammed’in sağından topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı.

İlk yarıyı Kırşehir Belediyespor 1-0 önde tamamladı.

DAKİKA 54 GOL: Kırşehir Belediyespor taç atışından gelen topu Can Vural kontrol etti. Can’ın pasında topla buluşan Hakan Erçelik sol ayağı ile müthiş bir gol atarak skoru 2-0 yaptı.

DAKİKA 86 GOL: Tugay Adamcıl sağ kanattan hızlı bir şekilde Pazarspor ceza sahasına kadar ilerledi. Tugay çaprazdan vuruşunda skoru 3-0 yaptı.

İlerleyen dakikalarda her eki takımın gol çabaları sonucu etkilemeyince Kırşehir Belediyespor, sahadan 3-0 galip ayrılarak lige üç puanla başladı ve ilk haftanın lideri oldu.