Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadeleye 13’üncü haftada oynanan 9 karşılaşmayla devam edildi. 
Geçtiğimiz hafta sahasında Bodrumspor’u 3-0’lık net bir skorla yenerek 2 maçlık galibiyet özlemini bitiren Kırşehir Belediyespor, Play-Off iddiasını devam ettirebilmek amacıyla bu kez sahasında konuk ettiği Sivas Belediyespor’u 3-1’lik skorla geçerek üst üste 2’nci, toplamda ise 6’ncı galibiyetini alıp puanını 21 yapıp averajla 13’üncü haftayı 7’nci sırada tamamladı. Kırşehir deplasmanından 1-0’lık skoru koruyamayıp sahadan 3-1’lik yenilgiyle ayrılan Sivas Belediyespor ise bu sonucun ardından 14 puanda kalıp haftayı 14’üncü sırada tamamladı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadeleye 13’üncü haftada oynanan 9 karşılaşmayla devam edildi. 
Geçtiğimiz hafta sahasında Bodrumspor’u 3-0’lık net bir skorla yenerek 2 maçlık galibiyet özlemini bitiren Kırşehir Belediyespor, Play-Off iddiasını devam ettirebilmek amacıyla bu kez sahasında konuk ettiği Sivas Belediyespor’u 3-1’lik skorla geçerek üst üste 2’nci, toplamda ise 6’ncı galibiyetini alıp puanını 21 yapıp averajla 13’üncü haftayı 7’nci sırada tamamladı. Kırşehir deplasmanından 1-0’lık skoru koruyamayıp sahadan 3-1’lik yenilgiyle ayrılan Sivas Belediyespor ise bu sonucun ardından 14 puanda kalıp haftayı 14’üncü sırada tamamladı.
Güçlü rakibi Sivas Belediyespor’u 1-0’dan gelerek Üstün Bilgi, Hakan Yavuz ve İsmail Düzgün’ün golleriyle 3-1’lik net bir skorla yenen Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Gürses Kılıç, oynanan oyunun karşılığını galibiyetle taçlandırdıklarını söyledi.
Sivas Belediyespor maçının ardından deplasmanda konuk olacakları Mamakspor maçının önemine de dikkat çeken Kırşehir Belediyespor Teknik Direktör Gürse Kılıç,  “Sivas Belediyespor maçı gerçekten bizim adımıza çok zor ve 6 puanlık bir maçtı. İsteyen ve galibiyeti arzulayan taraf bizdik ve 3 puanla ayrılmanın mutluğunu yaşadık. Özellikle 1-0’dan sonra oyun anlamında ve skor anlamında farklı galip geldiğimiz içinde ayrıca mutluyum. Her geçen gün iye gidiyoruz. Sivas maçının ardından artık daha da zorlu bir maç olan Mamakspor’a konuk olacağız. Sivas Belediyespor karşısında zaman zaman kalemizde önemli pozisyonlar versek te kazanmayı bildik. Maçta rakibi çok pozisyon vermemize rağmen bizim pozisyon sayımız daha çoktu. Daha fazla gol atabilirdik. Maçı ilk dakikalarda bulduğumuz pozisyonlarla koparabilirdik. Bunun nedeni de zaman zaman rakip kalede önemli pozisyonlar bulmamızdı. Alınan galibiyet çok anlamlıydı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bodrumspor ve Sivas Belediyespor maçlarında özellikle evimizde oynadığımız peş peşe galibiyetler Play-Off yolunda bizler için çok önemli galibiyetlerdi. Artık bu iki karşılaşmayı da bir kenara bırakarak önümüzde çok önemli bir Mamakspor karşılaşması olacak. Onlar her ne kadar son maçta Bodrumspor’dan farklı skorla mağlup olsalar da çok ciddiye aldığımız rakiplerimiz arasında yer alıyor. Bu mücadeleye iyi hazırlanıp iyi sonuçla sahadan ayrılmayı hedefliyoruz.  Çok zor ve yorucu bir maç fikstürü bizleri bekliyor olacak. Özellikle Pazarspor deplasmanı özellikle 13 saat sürüyor. Hemen ardından 2 gün sonra Elazığspor deplasmanı var. Bizleri gerçekten zorlayacak. Bizler bu maçlara da en iyi şekilde hazırlanıp toplayabildiğimiz kadar puanlar toplayarak üst sıralar tırmanışımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Sakaryaspor'da yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalananların sayısının 15'e yükselmesi nedeniyle yarın oynanacak Tetiş Yapı Elazığspor maçının ertelenmesinin ardından ligde birbirinden zorlu 9 karşılaşma oynandı. Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor ve başta olmak üzere geçtiğimiz haftayı mağlubiyetle kapatan Eyüpspor ve Karacabey Belediyespor haftayı galibiyetlerle kapattı.
2’nci Lig Kırmızı Grupta 13’üncü hafta 1 maç dışında sona erdi. Ligde oynanan 9 karşılaşmada toplam 32 gol filelerle buluştu. Bu maçın 7’sini ev sahibi ekip kazanırken kalan 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Geçen hafta deplasmanda Turgutluspor’a yenilerek 8 maçlık galibiyet serisini sona erdiren Eyüpspor, yeni galibiyet serisini başlatmak adına sahasında konuk ettiği Etimesgut Belediyespor’u 4-1’lik skorla geçerek puanını 31 yapıp liderliğini sürdürdü. Bu yenilginin ardından 19 puanda kalan Etimesgut Belediyespor ise 13’üncü haftayı 8’inci sırada tamamladı.
Turgutluspor’un ligdeki inişi-çıkışı devam ediyor. Ege temsilcisi geçtiğimiz hafta sahasında lider Eyüpspor’u yenerek tüm dikkatleri üzerine çekmesine rağmen bu galibiyet sadece 1 hafta sürdü. Ligin 13’üncü haftasında deplasmanda Tarsus İdmanyurdu karşılaşan Turgutluspor maçı 4-0 gibi farklı bir skorla kaybederek hem zirve yarışında ağır bir yara alırken, hemde 4’üncü yenilgisini alıp 27 puanda kalıp 13’üncü haftayı 2’nci sırada geçti.
Şampiyonluğun güçlü adayı Turgutluspor’u güzel futbolla 4-0’lık net ve farklı bir galibiyetle mağlup eden Tarsus İdmanyurdu ise bu sonucun ardından puanını 18 yapıp 9’uncu sıraya yükseldi.
Ligin 8’inci haftasında deplasmanda temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’a 1-0’lık skorla kaybetmesinin ardından çıktığı 4 maçın 4’ünü de kazanan Vanspor, Ligin 13’üncü haftasında sahasında konuk ettiği Serik Belediyespor’la 2-2 berabere kalarak zirve yarışında 2 puan bıraktı. 4 maç sonra puan kaybeden Vanspor, bu sonucun ardından puanını 25 yapıp haftayı 3’üncü, puanını 21 yapan Serik Belediyespor ise 5’inci sırada bitirdi.
Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Pendikspor’u tek golle geçmeyi başardı. Lacivert-beyazlı ekip bu galibiyetle puanını 21 yapıp 13’üncü haftayı 6’ncı sırada tamamladı. Üst üste 4, toplamda da 8’inci yenilgisini alan Pendikspor ise 10 puanda kalarak 13’üncü haftayı düşme potasının 1 puan önünde 17’nci sırada tamamladı.
Ligde bir türlü istikrar yakalayamayan Kırklarelispor, kendi sahasında ligin son sırasında yer alan Kardemir Karabükspor ile golsüz berabere kaldı. Kırklarelispor bu sonucun ardından 18 puanla 13’üncü haftayı 10’uncu sırada tamamlarken, -1 puanda kalan Kardemir Karabükspor ise haftayı son sırada geçti.
Kendi sahasında Kastamonuspor’u 1-0’lık skorla geçen 1922 Konyaspor galibiyet sayısını 5 çıkarıp 16 puanla 13’üncü haftayı 11’inci sırada tamamladı. Ligdeki 7’nci yenilgisini deplasmanda Konya karşısında alan Kastamonuspor ise 12 puanda kalıp haftayı 15’inci sırada tamamladı.
Son 2 maçtır Koronavirüs engeline takılarak maç yapmadan geçiren Pazarspor, Ligin 13’üncü haftasında sahasında Bayburt Özel İdarespor’u 4-0 gibi farklı bir skorla geçerek puanını 16 yapıp haftayı 12’nci sırada tamamladı. Bayburt ise bu ağır yenilgi sonrası 9 puanda kalarak haftayı 19’uncu sırada bitirdi.
13’üncü haftanın son karşılaşmasında ise geçtiğimiz hafta deplasmanda Kırşehir Belediyespor’a 3-0’lık skorla kaybederek 3 maç sonra mağlubiyetle tanışan Bodrumspor, bu hafta sahasında konuk ettiği Mamakspor’a adeta gol olup yağdı. Muğla temsilcisi Başkent ekibi karşısında maçı 7-2’lik skorla galip gelmeyi başardı. Bu sonucun ardından Bodrumspor ligdeki 4’üncü galibiyetini alıp puanını 15 yapıp haftayı 13’üncü sırada tamamladı. Bu sezonki en farklı yenilgisini alan Başkent temsilcisi Mamakspor ise 11 puanda kalarak haftayı 16’ncı sırada tamamladı.
Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Kırmızı Grupta 14’üncü hafta maçları 9 Aralık Çarşamba günü oynanacak. Ligin 14’üncü haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, deplasmanda Mamakspor’a konuk olacak.   
13. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Kırşehir Belediyespor-Sivas Belediyespor: 3-1, Bodrumspor-Mamak FK: 7-2, Eyüpspor-Etimesgut Belediyespor: 4-1, Karacabey Belediyespor-Pendikspor: 1-0, Kırklarelispor-Kardemir Karabükspor: 0-0, Pazarspor-Bayburt Özel İdarespor: 4-0, Tarsus İdmanyurdu-Turgutluspor: 4-0, Vanspor-Serik Belediyespor: 2-2, 1922 Konyaspor-Kastamonuspor: 1-0, Sakaryaspor-Elazığspor (Ertelendi)
14.HAFTANIN MAÇLARI (09 Aralık 2020 Çarşamba 13.00):Mamak FK-Kırşehir  Belediyespor, Bayburt Özel İdarespor-Sakaryaspor, Elazığspor-Karacabey Belediyespor, Etimesgut Belediyespor-Tarsus İdmanyurdu, Kardemir Karabükspor-Vanspor, Kastamonuspor-Eyüpspor, Pendikspor-Bodrumspor, Sivas Belediyespor-1922 Konyaspor, Turgutluspor-Kırklarelispor.
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’UN İLK YARIDA KALAN MAÇLARI
14.HAFTA 9 ARALIK ÇARŞAMBA: Başkent Akademispor-Kırşehir Belediyespor (TCDD Ankara Demirspor Stadı/13.00)
15.HAFTA 13 ARALIK PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Pendikspor (Ahi Stadyumu/13.00),
9.HAFTA 19 ARALIK CUMARTESİ: Pazarspor-Kırşehir Belediyespor (Pazar İlçe Stadyumu/13.00)
16.HAFTA 23 ARALIK ÇARŞAMBA: Elazığspor-Kırşehir Belediyespor (Doğukent Stadyumu/13.00),
17.HAFTA 26 ARALIK CUMARTESİ: Kırşehir Belediyespor-Bayburt İl Özel İdarespor (Ahi Stadyumu/13.00)
18.HAFTA 30 ARALIK ÇARŞAMBA: Serik Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (Serik İsmail Oğan Stadyumu/13.00)
19.HAFTA 6 OCAK 2021 ÇARŞAMBA: Kırşehir Belediyespor-Kardemir Karabükspor (Ahi Stadyumu/13.00) (HABER: SALİH GÜNER)