SAHA: 2 No’lu Sentetik (Kırşehir)

HAKEMLER: Abdurrahman Atabay

40 ŞEHİRGÜCÜSPOR: Ömer Aydınoğlu, Çınar Kılıç, Kadirhan Bektaş, Salih Utku Yılmaz, Ali Akbayır, Necati Arda Akkan, Kayra Aslan, Batuhan Keskin, Osman Doruk Yiğit, Mehmet Alper Yıldız, Ömer Çelik, Osman Ulukan, Osman Arda Silsüpür, Aşır Deniz, Barbaros Yavuzer, Atilla Ertem, Kerem Turcan, Burak Öney

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Göktuğ Sağır, Mustafa, Haydar, İsmail, Cebrail Köse, Mehmet, Arda Kurt, Yasin Güneş, Erdinç Kaya, Ayberk, Yekta, Kaan Sarı, Diyar, Fatih, Sefa, Eymen

ANTRENÖR: Halit Kılıç

HABER: SALİH GÜNER

U14 Gençler Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren iki ekip 40 Şehirgücüspor ile Kırşehir Belediyespor Ligin 9’uncu haftasında karşı karşıya geldi. Mücadele yönü üst düzey olan karşılaşmada her iki ekip buldukları pozisyonları golle sonuçlandıramadı ve mücadele başladığı gibi sona erdi. 0-0 biten maçın ardından her iki ekip şampiyonluk şansını son maça bıraktı.

MUCURGÜCÜ 3-0 HÜKMEN GALİP

U14 Gençler Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Mucurgücüspor, Yabanlıspor’un ligden çekilmesinin ardından maç oynamadan 3-0’lık hükmen galibiyetle bitirdi.

Ligin 9’uncu haftasını maç yapmada 3 puanla kapatan Mucurgücüspor, puanını 21 yapıp liderliğe yükseldi.

40 Şehirgücüspor ile Kırşehir Belediyespor arasında oynanan maçın golsüz sona ermesi ve her iki ekibin haftayı 1 puanla kapatmasınına ardından uzun süre sonra liderliği geri alan Mucurgücüspor son haftaya büyük bir avantajla giriyor. Kırmızı-yeşilli ekip son hafta karşılaşacağı Kırşehir Belediyespor maçından 3 puanla ayrılması durumunda U14 Gençler Ligi şampiyonu olacak.

Mucurgücüspor Salı günü sat 17.30’da 2 No’lu Sentetik sahasında Kırşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Gençlikspor zorlansa da

kazanmayı bildi: 2-1

STADYUM: 2 Nolu Sentetik (Kırşehir)

HAKEM: Murat Yağlı

MİNİK KRAMPONLAR SK.: Ahmet Ceylan, Arda Polat, Mustafa, Kerem, Ali Efe, Salih Akyüz, Ahmet, Mehmet, Efe Yıldırım, Aydın Erol, Sabri Can, Sefa, Ahmet, Ömer, Metehan, Rafet, Muhammed Ali

ANTRENÖR: Mustafa Koçak-Sinan Güneş

GENÇLİKSPOR: Berkay, Mehmet, Recep, Hasan, Abdulkadir, Mustafa, Soner, Mehmet Akif, Ali Efe, Celil, Samet, Kerem, Arda, Kamil, Ülger, Enes, Buğra, Ahmet

ANTRENÖR: Tamer Özkaya

GOL: Dk.19 Ahmetcan (Minik Kramponlar), Dk.30-42 Mustafa Özçiçek (Gençlikspor)

(HABER: SALİH GÜNER)

U14 Gençler Ligi’nde hiçbir hedefi kalmayan 2 ekip Gençlikspor ile Minik Kramponlar karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Gençlikspor 2-1 kazandı.

Pazar günü Ligin 9’uncu haftasının kapanış maçında Gençlikspor ile Minik Kramponlar karşı karşıya geldi. Pazar günü 2 No’lu sentetik futbol sahasında oynanan ve Murat Yağlı’nın yönettiği maçın 19’uncu dakikasında Minik Kramponlar Ahmetcan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu da belirledi. İlk yarıyı Minik Kramponlar 1-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın 2’nci yarısına etkili bir oyunla başlayan Gençlikspor 30’uncu dakikada Mustafa Özçiçek’in golüyle skoru 1-1 yaptı. 2’nci yarının hemen başında bulduğu golle ataklarını sıklaştıran Gençlikspor 42’nci dakikada Mustafa Özçiçek’in golüyle skoru 2-1 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Gençlikspor, Minik Kramponları 2-1 mağlup etti ve Ligdeki 3’üncü galibiyetini alıp 9’uncu haftayı 4’üncü sırada tamamladı. Bu sezon ligdeki 6’ncı yenilgisini alan Minik Kramponlar ise 7 puanda kalıp haftayı 5’inci sırada tamamladı.

Gençlikspor son maçını 40 Şehirgücüspor ile yaparken, Minik Kramponlar ise bay olarak geçirip haftayı 3 puanla kapatacak.