Ak Parti İl Başkanı Ünsal: “Gençlerimize sürprizlerimiz olacak”

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı’nın gençlere yönelik düzenlediği bowling turnuvası 19 Haziran Cumartesi günü 1071 Bowling ve Eğlence Merkezi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, MKYK üyesi Hatay Milletvekili  Hacı Bayram Türkoğlu, Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Pınar Doğan AKSOY, MKYK Üyesi Betül Gürlük, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Merkez İlçe Başkanı Ali Demir, Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarının katılımlarıyla turnuva gerçekleştirildi.
Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu “Genç kardeşlerimizin bowling turnuvasına katılarak kardeşlerimize selam verdik. Özlediğimiz atış denemeleri yapsak da anladık ki bowling de strike, spare bize çok uzak” diyerek esprili ifadeler kullandı. 
Sarıeroğlu “AK Parti Hükümetimizin gençlere ve gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini 19 yıllık iktidarımızda her alanda gerçekleştirdik. Gençlerimizin her zaman yanındayız.” dedi.
AK PARTİ İL BAŞKANI ÜNSAL: “GENÇLERİMİZE SÜRPRİZLERİMİZ OLACAK…
Gençlerimiz ile beraber her alanda turnuvalar düzenleyeceğiz diyen AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal şunları söyledi:
“Göreve geldiğimiz günden bugüne sürekli halkımızın içerisindeyiz. “Çalmadık kapı girilmedik gönül bırakmayacağız” sloganıyla çıktığımız bu yolda geleceğimizin teminatı gençlerimizin ilgisinden çok memnunuz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, gençlerimizden aldığımız güç ve enerji ile ülkemizi 2023 ve gelecek hedeflerine ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde birçok adımlar atıldı. Atılmaya da devam edecek. Onlarla daha çok vakit geçirmek, onların fikirlerine önem vermek bizim görevimiz. Bunun için gençlerimiz ile bol bol aktiviteler yapacağız. İlk olarak bowling turnuvasıyla başladık. Turnuvaya yoğun katılımdan dolayı gençlerimize çok teşekkür ediyoruz.  Bakanlarımız ile görüşme halindeyim. Gençlerimizin beğeneceği projelerimiz onay sürecinde. Kırşehir’de gençlerimiz fikir üreteceği, icat çıkaracağı mekanlara kavuşacak.
Yeni sürprizlerimizle gençlerimizle birlikte olmaya ve yol yürümeye devam edeceğiz. Bowling turnuvamıza katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyor, birinci olan kardeşimizi tebrik ediyorum.” 
Katılımın yüksek olduğu yaklaşık 150 gencin yarıştığı turnuvayı Umut Ağacakaya kazanırken, ikinci İlyas Yağmur ve üçüncü Emine Nur Özlemiş oldu. (HABER MERKEZİ)