TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve play-off hedefleyen Kırşehir Belediyespor ara transferde kadrosuna üç yeni katarken, iki sezondan yeşil-beyazlı formayı giyen kaptan Erbay Eker de 2. Lig ekiplerinden Ankaraspor’a transfer oldu.
Daha önce Kırşehir Belediyespor’da kiralık olarak forma giyerken, Karşıyakaspor’a giden Can Vural’dan sonra defansta oynayan ve son haftalarda forma giyemeyen sağ bek Erbay Eker de Ankaraspor’a imza attı. 
2019-2020 sezonunda Sancaktepespor’dan Kırşehir Belediyespor’a gelen ve 1,5 sezondur yeşil-beyazlı formayı başarıyla giyen Erbay Eker’e yeni kulübü Ankaraspor’da başarılar diliyoruz.  
Öte yandan Kırşehir Belediyespor ihtiyaç duyduğu mevkilere üç yeni ismi transfer etti. 
24 Erzincanspor’da forma giyen santrafor Oktay Balcı ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayarak renklerine katan yeşil beyazlı ekip takımın santrafor sorununu da büyük ölçüde çözdü. 
Balcı, 24 Erzincanspor'da 17 maçta forma giymiş 2 gol atmıştı.
TFF 2. Lig, Beyaz Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor, 24 Erzincanspor’dan santrafor Oktay Balcı’nın ardından Iğdırspor’lu orta saha oyuncusu Savaş Tağa’yı renklerine kattı.
Kırşehir Belediyespor Turgutluspor’dan stoper Sinan Özkara ile de 1,5 yıllık sözleşme imzalayarak renklerine kattı.
 Kırşehir Belediyespor son olarak Turgutluspor'un 26 yaşındaki başarılı stoperi Sinan Özkara ile anlaştı. 1.96 boyundaki Özkara son olarak Türkiye Kupası'ndaki Başakşehir maçındaki başarılı performansı ile göz doldurmuştu. Almanya doğumlu Sinan Özkara daha önce U17 milli takım forması da giydi.
Çağatay Han Torun, Kırşehir Belediyespor’un play-off hedefine ulaşması için her türlü çalışmayı yaptıklarını belirterek, “İnşallah bu hedefimize ulaşırız. Bunun için bizler elimizden gelen bütün imkânları seferler ediyoruz. Ayrıca teknik heyetimizin isteği doğrultusunda yeni transferlerimizin dışında belki bir futbolcu daha alabiliriz. Biz mevcut kadromuzun gücünü ve futbolcularımızın kalitesini biliyoruz. Onlarla birlikte bu grupta hedefimize inşallah ulaşacağız” dedi.
Kırşehir Belediye Spor takımı 2. Lig Beyaz Grup'ta 19 maçta 21 gol atarak kalesinde ise 17 gol gördü. 26 puanla 9. sırada ye alan yeşil beyazlıların lider Pendikspor ile arasındaki puan farkı 16 ancak 2. sıradaki Bucaspor ile arasında sadece 5 puan bulunuyor. (HABER: SALİH GÜNER)