STADYUM: İlçe Stadyumu/Kaman
HAKEMLER: Abdurrahman Atabay**, Sait Kaya**, Nazım Orbayoğlu**
DÖRDÜNCÜ HAKEM: Meslina Tatar
GÖZLEMCİ: Turgut Akbaş
YEŞİL KAMANSPOR: Hakan Kaya**, Abdulbaki Ceylan**, Yusuf Esen**, Hidayet Arslan**, Sefa Can**, Doğanay Ulubaş**, Ozan Efe**, Mehmet Kaya**, Gökhan Tapan**, Semit Çiftçi**, Zafer Yıldız**
YEDEKLER: Mert Hangül, Berkant Sarı, Latif Bayram, Eren Ulu Laçin, Alican Kurt, Mertcan Kara, Ömer Şahin
ANTRENÖR: Yahya Ünal
YEŞİL ÖZBAĞSPOR: Gökhan Karahan*, Ahmet Oruç*, Nuh Yurdugül*, İbrahim Donat*, Alper Şanlı*, Emrah Yağmur*, Caner Tanrıkuku*, Rıdvan Ay*, Orhan Kavallı*, Harun Çanakçı*, Cezmi Şimşek*
ANTRENÖR: Emin Korkut
GOLLER: Dk.3-71 Mehmet Kaya, Dk.9-16-34-48-74-82 Zafer Yıldız, Dk.22-86 Semih Çiftçi, Dk.36 Eren Ulu, Dk.86 Hidayet Arslan (Yeşil Kamanspor)
HABER: SALİH GÜNER

Kırşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi’nin 2.haftasının açılış maçında şampiyonluğun güçlü adaylarından Yeşil Kamanspor sahasında Yeşil Özbağspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Yeşil Kamanspor maçı 12-0 gibi oldukça farklı bir skorla kazandı.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Mucurspor’a karşı 1-0’lık tek farklı skorla mağlup olarak lige puansız başlayıp taraftarlarını üzen Yeşil Kamanspor Cumartesi günü Yeşil Özbağspor ile Kaman İlçe Stadyumunda karşı karşıya geldi. Abdurrahman Atabay’ın yönettiği maçın henüz 3’üncü dakikasında Mehmet Kaya ile Yeşil Kamanspor 1-0 öne geçti.
Erken gelen vermiş olduğu moralle rakip kalede adeta gol yağdıracağının sinyallerini veren ev sahibi ekip Yeşil Kamanspor ilk yarıyı 9-16 34’üncü dakikalarda Zafer Yıldız, 22’nci dakikada Semih Çiftçi, 36’ncı dakikada Eren Ulu’nun golleriyle 6-0 önde tamamladı.
İKİNCİ YARIDA DA 6 GOL DAHA…
İlk yarıyı 6-0 önde tamamlayan Yeşil Kamanspor, ikinci yarıda da 6 gol biden buldu.
48, 72, 82’nci dakikalarda Zafer Yıldız, 56’ncı dakikada Hidayet Arslan, 86’ncı dakikada ise Semih Çiftçi ile goller bulan Yeşil Kamanspor maçı 12-0 gibi farklı bir skorla kazanarak ilk galibiyetini aldı.