Bu sezon TFF 2. Lig, Kırmızı mücadele edecek Kırşehir FK Spor ile Bölgesel Amatör Lig’te (BAL)’te Kırşehir’i temsil edecek Mucurgücüspor Kulüpleri maddi destek arayışlarını sürdürürken, ilk destek İstanbul’daki hemşehrilerimizden geldi.
Mucurgücüspor Kulübü Başkanı Cahit Gürses, İstanbul’a giderek buradaki Kırşehirli hemşehrilerimizi ziyaret ederek destek talebinde bulundu. Refik Yücesan, Tahir Canatan, Kadir Adıgüzel, Süleyman Demir ve Hüseyin Köksal, Ozan Hikmet Yılmaz ve Bekir Adıgüzel ile bir araya gelerek Mucurgücüspor kulübüyle ilgili bilgiler verdi ve destek talebinde bulundu. Başkan Cahit Gürses Kırşehirli hemşehrilerimize Mucurgücü’nün 40 numaralı formasını hediye etti.
Yapılan ziyarette Mucurgücüspor ile Kırşehirspor’a neler yapılabileceği görüşüldü ve İstanbul’daki hemşehrilerimizi, sanayici ve işadamlarımızı, siyasilerimizi, sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve yöneticilerini bir yemekli toplantıda bir araya getirme konusunda karar alındı. 
Ekim ayında Kırşehir il yöneticileri ile Kırşehirspor Kulübü yöneticilerinin de katılacağı yemekli bir Kırşehir gecesi düzenlenmesinin kararlaştırıldığı ve neler yapılabileceğinin masaya yatırıldığı toplantıyı değerlendiren Kırşehirli hemşehrilerimizden Hüseyin Köksal, “Bizler İstanbul’da yaşasak da gönlümüz her zaman Kırşehir’de. Kaman'ı, Çiçekdağ'ı, Mucur'u, Özbağ'ı, Akçakent'i, Boztepe'si, Akpınar'ı, Hacıbektaş'ı, Kozaklı'sı... Biz birlikte güçlüyüz. Olacak İnşallah olacak. Bir gün Kırşehirspor Süper Lige çıkacak. Demokrasi cezalısı, Ahiliğin Merkezi Kırşehir'imiz kültür başkentimiz olduğu kadar, turizmin ve endüstrinin de merkezi olacak. Biz canımız gibi sevdiğimiz Kırşehirsporumuzun ve Kırşehir’deki tüm kulüplerimizin her zaman yanlarındayız. Tabi kulüplerimizin içinde bulunduğu sorunları ve sıkıntıları biliyor ve gerçekten yüreğimizde hissediyoruz. Bizler elimizden gelen maddi ve manevi desteği vererek kulüplerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Kırşehirspor’un içeride ve dışarıda oynadığı tüm maçları takip ediyoruz ve destekliyoruz. İnşallah 2. Lig’te ilimizi temsil eden Kırşehirsporumuz bu sezon daha başarılı olur ve hepimizi gururlandırır, göğsümüzü kabartır. Bölgesel Amatör Lig’e katılarak Kırşehirimizi temsil edecek Mucurgücüsporumuzun de aynı şekilde başarılı olmasını ve bizleri sevindirmesini bekliyoruz. Bizler de İstanbul’daki Kırşehirliler olarak her iki kulübümüzün de yanlarında olacağız, İstanbul’daki ve diğer illerdeki hemşehrilerimizle birlikte maddi ve manevi desteğimizi esirgemeyeceğiz” dedi. 
Mucurgücüspor Kulübü Başkanı Cahit Gürses de ziyaretin ardından yaptığı açıklamada İstanbul’daki Kırşehirli hemşehrilerinin kulüplerine maddi ve manevi destek sözünde bulundukları için teşekkürlerini sundu. 
Cahit Gürses, spor kulüplerinin başarısında sürekli gelirin olması gerektiğine dikkat çeken Başkan Cahit Gürses, “Biz Mucurgücüspor olarak bu sezon BAL’da Kırşehirimizi en iyi şekilde temsil etmek için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Tabi spor kulüplerinin en büyük sıkıntısı maddi. Biz de bu sorunu çözmek için ziyaretlerde ve girişimlerde bulunuyoruz. İnşallah bu destekleri sağlarsak güçlü bir kadro kurup BAL’da başarılı olmak istiyoruz. Bizleri İstanbul’da ağırlayıp destek sözü veren Refik Yücesan, Tahir Canatan, Kadir Adıgüzel, Süleyman Demir ve Hüseyin Köksal, Ozan Hikmet Yılmaz ve diğer hemşehrilerimize yürek dolusu teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. (HABER: CUMHUR ASLAN)