Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir
Belediyespor’u siyasetin dışında tutmak istiyor

“İsim değişikliği yapmak istiyoruz”

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde basın mensupları ile bir araya geldi. Fikir alışverişleri ile geçen toplantıda konuşan Başkan Ekicioğlu, Kırşehir Belediyespor'un yönetimi ile bir araya gelerek isim değişikliği yapıp adını değiştirmek istediklerini söyledi.
Şehrin en büyük markasının Kırşehir Belediyespor olduğunu ve bu takımı siyasetin dışında tutmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Bizler hafta içi Kırşehir Belediyespor yönetimi ile bir araya gelip isim değişikliği hakkında istişareler yapıp güzel bir isim altında liglerde devam etme kararı alacağız. İsim ne olursa olsun Kırşehir Belediyesi olarak her zaman marka değerimize sahip çıkacağımızı buradan siz değerli basın mensuplarına duyurmak istiyorum. Geçtiğimiz yıllarda örneğin A Partisi, bu yıl da B, gelecek yıllarda ise C ve D Partileri derken bu böyle devam eder. Bizler bu takımı gerçekten siyasetten uzak ama her zaman yanında olmak kaydıyla ismini Kırşehir FK olarak değiştirip Belediye simgesini bir kenara bırakıp liglerde devam etmesini istiyoruz. Ülke olarak gerçekten ciddi bir Pandemi süreci yaşıyoruz. Bu süreç her kurum ve kuruşları etkilediği gibi futbol ile diğer sektörleri de etkiledi. İnşallah bu alacağımız karar hem şehrimiz hem de takımımız için hayırlısı olur” açıklamasında bulundu.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun geçtiğimiz günlerde yapılan kongreden sonra yeni Başkan Mustafa Bulut ve ekibine bu konuda gerekli çalışmaları yapmalarını istemiş ve yeni yönetim kurulu da Petlas başta olmak üzere bazı kurum ve kuruluşlarla çeşitli temaslarda bulunmuştu. (HABER SALİH GÜNER)