Kırşehir Belediyespor Teknik direktörü Taner Öcal, Sivas yenilgisini değerlendirdi:

“HESABIMIZDA BU YOKTU!”

KIRŞEHİR Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Sivas Belediyespor’da 1-0’lık skorla yenilerek zirve yarışında ağır bir yara alırken, maçın ardından gazetemize açıklamalarda bulunan yeşil-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Taner Öcal, üzgün olduklarını söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup 15’inci hafta maçında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği ve 10 kişi kalan rakibi Sivas Belediyespor’a ikinci yarıda yediği golle 1-0’lık skorla mağlup olarak şampiyonluk yarışında ağır bir yara alarak taraftarını bir kez daha üzdü.
1-0’lık Sivas Belediyespor karşılaşmasının ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.
TFF 2.Lig Kırmızı grupta ilk yarının bitimine son 2 hafta kala zirve iddiasını devam ettiren Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Taner Öcal, taraftarlarına sabır çağrısında bulundu.
Ligde ilk yarının sonu yaklaştıkça maçların zorlaştığını ve futbol kalitesinin düştüğünü belirten Öcal, şöyle dedi:
"Önümüzdeki 2 haftada kimse kaliteli futbol beklemesin. Zaten 2. Ligi’nde bu kriterleri yakalamak çok zor. Özellikle bizim gibi hedef takımlara karşı rakipler katı savunma yapıyor. O nedenle oynayacağımız 2 müsabakada iyi futbol sergilemek ve erken gol bulmak büyük sıkıntı. Mutlaka maçlarımızı kazanacağız. Ancak goller geç gelebilir. Taraftarımız ne kendilerini ne de futbolcuları strese sokmadan desteğini vermeli."
Yeşil-beyazlı teknik adam zor maçları geride bıraktıklarını ancak ligin en zorlu dönemi başladığını, her maça final havasında çıkacaklarını söyleyen Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, “Gerçekten takımımız çok kritik döneme girdi. Buradan ben ayrı bir parantez açmak ve yeşil-beyazlı taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Geçekten bu ligde en büyük kozumuz taraftardır. Çoğu Süper Lig olmak üzere 1.Lig’de böyle taraftar kitlesi yok. Bu konuda çok şanslıyız. Onlara sezon sonu en güzel hediyeyi yani şampiyonluğu vermeyi çok istiyorum. Son oynadığımız Sivas Belediyespor maçına gelecek olursak, elverişsiz hava koşullarına rağmen 90 dakika boyunca iyi mücadele ettik. Soncun böyle olması bizleri gerçekten çok üzdü. Böylesine maçlar gerçekten oldukça zorlu geçer. Bende her antrenmanda futbolculara erken gol bulmamız gerektiğini her fırsatta dile getirmiştim. Gol gecikince stresli dakikalar bizi bekliyor olacak dedim. Nitekim de öyle oldu ve maçı tek golle kaybettik” açıklamasında bulundu.
Pazar günü deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile oynayacakları maçı değerlendiren Taner Öcal, "Rakibimiz orta sıralarda mücadele ediyor. İnşallah Sivas yenilgisini Etimesgut Belediyespor karşısında alacağımız galibiyetle telafi ederiz. Karşılaşmanın ardından güzel bir oyunla bize yakışan sonucu alarak, hedefimize bir adım daha yaklaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. (HABER: SALİ GÜNER)