Yeşil-beyazlı ekibimizin kaptanı Erbay iddialı konuştu:

“HEDEFİMİZ PLAY-OFF”

Yeşil-beyazlı renklerle 3’üncü sezona hazırlanan sağ bek Erbay Eker, takımın yine en önemli ismi olacak. Başarılı futbolcu geçen sezondan daha iyi bir sezon yaşayacaklarına inanıyor.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig beyaz grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un tecrübeli sağ beki Ören, 5 Eylül’de başlayacak yeni futbol sezonundan umutlu. Eker takımın geçen sezondan daha iyi olduğunu, dolayısıyla hedeflerinin yine Play-Off olacağını söyledi.
Yeşil-beyazlıların 2018-2019 sezonu öncesi Sancaktepe’den kadrosuna kattığı Erbay Eker, Kırşehir 3’üncüi sezona girecek. Dışarıdan gelip de aralıksız en uzun oynayan ender futbolculardan biri olan Erbay, bu sezon kaptanlığını yapacağı takımda Play-Off oynamak istiyor.
Kırşehir Belediyespor’da geride bıraktığı 2 sezonda 53 maça çıkan, bu süreçte en iyi Play-Off gören kaptan, yeni sezonda arkadaşlarıyla el birliği yapıp yeşil-beyazlı takımı Play-Off’a taşımak için çalışacak. Bu hedef doğrultusunda sıkı bir hazırlık döneminden geçen tecrübeli futbolcu, yeni sezondan beklentilerini paylaştı.
Geçtiğimiz sezon kadroda kalan 3 futbolcu dışında yepyeni bir sayfa yaparak yeni sezona hazırlandıklarını söyleyen Erbay Eker, 5 Eylül’de Pazarspor maçıyla başlayacak 2021-2022 sezonunun Kırşehir Belediyespor için çok iyi geçeceğini belirtti.
2. Ligde 2’nci sezonu geride bırakan Kırşehir Belediyespor’un artık geçen senenin üstüne çıkarak başarıyı yakalaması gerektiğine vurgu yapan Erbay, kulüpte değişim yaşandığını, bunun takıma ve skora olumlu yönde yansıyacağına inandığı kaydetti.
Yeni sezonda maçların Ahi Stadı’nda seyircili oynanacak olmasının avantaj olacağını dile getiren yeşil-beyazlı ekibin sağ beki, “Kırşehir benim ikinci adresim. 2 sezondur buradayım, bu sezon 3’üncü sezonum olacak. Geçmiş sezonlara göre kulüpte bir değişim gözlemliyorum. Bu değişim bende büyük umutlar oluşturdu. Yeni hocamız ve aramıza yeni katılan takım arkadaşlarımızla Kırşehir Belediyespor’u yukarılara taşıyacağız. Takımda Play-Off oynayacak potansiyel görüyorum. İskelet kadronun korunması avantaj. Aramıza yeni katılan arkadaşlar çok iyiler. Bu sezon en büyük artımız taraftarımız olacak. Taraftarımızı çok özledim. Bu sezon çok farklı olacak. 3’üncü sezonumda yine Play-Off yaşamak istiyorum” şeklinde ifadelerde bulundu.
Erbay, ilk maçın Pazarspor’la oynanacağının anımsatılması üzerine, “Pazarspor geçen senede bu sene de iyi bir kadro kurdu. İlk maçımızı deplasmanda oynayacağız. İlk maçı deplasmanda oynamamız bizim için büyük bir avantaj olacak. Bu avantajı lehe çevirmek bizim elimizde olacak. Sezonun ilk maçları her zaman farklı ve zor olmuştur. Galibiyetle başlamak çok önemli. İlk maç özelinde 3 puan çok iyi olur. Bu bizi moral-motivasyon anlamında da yukarıya çıkarır. Herkes bu bilinçle çalışıyor. Bu maçın ardından 2’nci hafta itibariyle uzun zaman sonra taraftarımızla buluşacağız. Bu, bize ekstra moral sağlayacaktır” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)