Önceki gün yapılan olağanüstü kongre Kırşehir Belediyespor’un başkanlığına seçilen Veli Şahin, kendisine verilen güven ve desteğe teşekkür etti.
Gece-gündü demeden çalışıp Kırşehir Belediyespor’u layık olduğu profesyonel liglere taşımayı kendilerine hedef koyduklarını belirten Başkan Veli Şahin, yaptığı açıklamada tüm Kırşehir yöneivilerine ve futbol camiasına teşekkür etti.
Veli Şahin Başkan seçildiği olağanüstü kongrenin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bugün şehrimizin önemli bir değeri olan Kırşehirspor kulübümüzün yapılan olağanüstü kongresinde yönetim kurulu listemiz tek aday olarak çıktı ve il yöneticilerimizin teklifi, camiamızın desteği, üyelerimizin tercihi ile Kırşehir Belediyespor kulübümüze Başkan seçildim.
“Bu meşakkatli ve önemli görevi teklif eden Başta Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Bahçeci’ye, Valimiz Sayın Necati Şentürk’e, Milletvekillerimiz Sayın Mikail Arslan ve Sayın Salih Çetinkaya’ya ve bu yolda bana destek veren STK mensuplarına, yönetim ve Denetim kurulu arkadaşlarıma, basınımıza ve futbol camiamıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
“Rabbim çıktığımız bu hizmet yolculuğunda da bizleri mahcup etmesin. Bizlere yüklenen sorumluluğun bilincinde olarak güzel Kırşehir’imiz ve Güzide Takımımız için gece gündüz demeden çalışıp layık olduğu profesyonel liglere taşımak Tek hedefimiz olacaktır.
“Birlik ve beraberlik içerisinde Yöneticisinden Teknik ekibine, futbolcusundan taraftarına ve medya mensubu kardeşlerime kadar Takım olmak ve aynı hedefe yürümek bizlere güç verecektir. Bize güvenenleri asla hayal kırıklığına uğratmak istemiyoruz. Bu takım ve şehir için hayallerimiz ve yapacağımız çok iş var. Kendi öz kaynakları ile Tesisleşmesi ile Altyapısı ve futbol okulu ile kurumsallaşması ile örnek ve gıpta ile bakılan bir kulüp olmayı hedefliyoruz. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz, Ancak zoru başaracak irade ve kararlılığa da sahibiz. Bu vesile ile Kongremizin önce şehrimize ve takımıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Saygılarımla.” (HABER: SALİH GÜNER)