Lider Pendikspor’u ağırlayacak olan Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Hakan Karaca kendilerinin zor bir karşılaşma beklediğini belirterek kazanmak için sahada tüm mücadelesini veren bir Kırşehir Belediyespor olacağını söyledi.

Ligde kolay takım diye bir şey olmadığını, gruptaki bütün takımların kendilerince kuvvetli olduğunu belirten Hakan Hoca, Pendikspor’un da oynadığı oyunla ve aldığı sonuçla grubun lideri olmasının gücünü gösterdiğini söyledi.

Rakibin şampiyonluktaki en büyük rakiplerinden biri olmasının kendileri için hiçbir şey ifade etmeyeceğini dile getiren Hakan Karaca, “Biz takımımıza güveniyoruz. Son 4 maçtan her ne kadar iyi oyun ortaya koyup 3 puan alamasak ta bu maçla birlikte yepyeni bir sayfa açacağız. Fakat bu memnuniyetim sizleri rehavete sokmasın. Çünkü önümüzde oynanmamış ve alınacak olan 3 puanlar var. Eğer bu ligde zirveye oynayacaksak her maçını 90 dakika boyunca pres yapan topa sert rakibe sert bir oyun ortaya koymamız gerekiyor. Bir an önce herkes kafasındaki soru işaretleri ve sorunları bir kenara bıraksın. Ben sizlere inanıyor ve güveniyorum. Sizlerin de kendinize inanmanızı istiyorum. Aksi durumda ligde hiç olmadığımız bir sıralamada oluruz. Diğer maçlarda hatalardan herkes ders çıkarmalı ve bu maçı unutmalıyız. Bu maçtan sonra Pendikspor çok önem kazandı. Evimizde mutlaka kazanmalıyız. Bu zorlu maçta taraftarlarımızı da arkamızda görmek istiyoruz” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)