Her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası nedeniyle, Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin başkanlığındaki heyet Vali İbrahim Akın’ı ziyaret etti.
Vali İbrahim Akın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, ülkemizin geleceği olan gençlerimizin ruhen ve bedenen sağlıklı bireyler olarak yetişmesini önemsediklerini söyledi.
Ülkemizin hedeflerine ulaşmasındaki en büyük gücümüzün gençlerimiz olduğunu belirten Vali İbrahim Akın, “Devletimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk, vatanın kurtuluşu için milli mücadeleyi başlatmak amacıyla Anadolu’ya ayak bastığı 19 Mayıs gününü Türk Gençlerine bayram olarak armağan ederek, Cumhuriyetimizi koruma görevini gençlerimize emanet etmiştir. Gençlerimizin, üzerlerindeki bu büyük sorumluluğun bilinciyle daha çok çalışarak, ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olacaklarına inancımız tamdır. Devletimiz gençlerimizin bilgili, donanımlı, ruhen ve bedenen güçlü bireyler olarak yetişmeleri için her türlü imkanı sunmaktadır. Gençlerimizin tarihimize, milli ve manevi değerlerimize sadakatle sahip çıkarak ülkemizi daha huzurlu günlere taşıyacaklarına, kendilerinden sonra gelen nesillere çok daha müreffeh bir ülke bırakacaklarına yürekten inanıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını da kapsayan Gençlik Haftasını kutluyorum." dedi.
Gençlik liderleri ile antrenörlerin de yer aldığı ziyaret, Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin’in Gençlik Haftası etkinlikleri hakkında Vali Akın’a bilgiler vermesi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)