Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Gürses Kılıç:

“GALİBİYET BİZE İLAÇ GİBİ GELDİ”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grup 3’üncü haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor deplasmanda Kastamonuspor’u 1-0 yendi ve taraftarlarının yüzünü güldürdü.
Koronavirüs nedeniyle ideal onbirini kurmakta sıkıntı yaşayan Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Gürses Kılıç, sıkıntılı çıktıkları deplasmandan altın değerinde üç puan alıp, şeytanın bacağını kırmaktan mutlu olduğunu söyledi.
Zorlu bir deplasmandan çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Kılıç, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Koronavirüs dolayısıyla zor ve sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Takım olarak bu virüs nedeniyle hem ideal kadromuzu kuramadık, hem de kafamız rahat değildi. Bu şartlarda çıktığımız zorlu Kastamonuspor deplasmanından 3 puanla dönmek bizleri ve camiamızı mutlu etti. Aslında öyle abartılacak bir galibiyet değil fakat bu zor günde bu 3 puan bizlere ilaç gibi geldi. Bu sıkıntılı ve zorlu süreçte bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Alınan bu galibiyette deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız sayın Selahattin Ekicioğlu’na, yönetim kurulumuza taraftarımıza ve Koronavirüs tedbirleri kapsamında gelemeyen ve bizlere dualarıyla destek olan bütün Kırşehir halkına teşekkür ediyoruz. Bazen sonuca bakmadığınız maçlar oynarsınız. Kastamonuspor karşısında da öyle bir oyun oynadık. Bu sıkıntılı günlerde kazandığımız için gerçekten mutluyum. Bu gün alınacak olan maçın bize hem moral hem de puansal anlamda büyük bir fayda sağlayacağını biliyorduk. Alınan üç puan için futbolcular adına, yönetimimiz adına sevinçliyim. Oyuncularım adına çok mutluyum. Onlar ellerinden geleni yaptılar kazanmak için. Bize birçok açıdan katkı sağlayacak bir maç kazandık. İyi bir oyun ortaya koyarak kazandık. Daha farklı skorla da bitebilirdi. En son oynadığımız Turgutluspor karşılaşmasında da iyi futbol sergiledik. Fakat son dakikalarda kalemizde gördüğümüz golle mağlup olduk. Geçtiğimiz haftada Koronavirüs engeline takıldık. Kastamonu deplasmanında kazanmak zorundaydık, üzerimizdeki baskıyı ve moral bozukluğunu atmak ve yeniden lige girebilmek için elimizden geleni yaptık. Bütün sıkıntıları ortaya koyduğumuz zaman alınan galibiyet bize ilaç gibi geldi. Bizim için bundan sonrası çok daha iyi olacak diyebiliriz. Artık önümüzde çok önemli bir Konyaspor maçı var. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp evimizdeki ilk maçtan galibiyetle ayrılmayı istiyoruz." (HABER: SALİH GÜNER)