TFF 2'nci Lig'de mücadele eden ve sezonu 8 sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor’da forma giyen Fatih Çıplak’a 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor’un talip olduğu öğrenildi.

2021-2022 sezonu öncesi İnegölspor’dan Kırşehir Belediyespor’a geçen ve geçen sonunda yeşil-beyazlı ekibimin formasıyla 33 maça çıkıp, 1 de gol atan Fatih Çıplak’ı geçen yıl aynı grupta rakibimiz olan Nazilli Belediyespor’un transfer etmek istediği, 28 yaşındaki futbolcumuzun da bu transfere yeşil ışık yaktığı ve prensipte anlaştığı öğrenildi. 

Kırşehir Belediyespor da bu transfere onay verirse Fatih Çıplak gelecek sezon 2. Lig ekibi Nazilli Belediyespor’un forma giyebilecek.

  Fatih Çıplak’ın yeşil-beyazlı ekibimizle iki yıllık sözleşmesi bulunduğu öğrenilirken, Demir Grup Sivasspor, Giresunspor, İstanbulspor, Sivas Belediyespor, Kahramanmaraşspor ve İnegölspor'un formalarını giymişti.

Bu arada bir basın toplantısı düzenleyen Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, en kısa sürede genel kurula giderek başta kulübün ismi olmak üzere bazı kararlar alarak yola başlayacaklarını açıkladı.

Başkan Torun, “Kulübümüzün genel kurulunu yaptıktan sonra iç ve dış transfer çalışmalarımıza hız vereceğiz. Geçen yıldan iki yıllık sözleşmesi bulunan pek çok futbolcumuz var. Bunlarda görüşüp ona göre bir yol haritası izleyeceğiz. Hedefimiz güçlü yönetim ve güçlü taraftar ve güçlü camiayı oluşturmak” dedi.  (HABER: SALİH GÜNER)